- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
-
CharlieDrop
veterán
válasz
koshmar #16661 üzenetére
Single core...
Az új gép leginkább: fejlesztés (php, mysql, majd .net, mssql), oprendszereke kipróbálása, tesztelése virtuális gépben
zene+kép+videószerkesztés (itt van egy kis bizonytalanság a 13" miatt, de grafikus kolléga azt mondta, hogy nem vészes)
ezért volt az az elvárás, hogy min. Core i proci kell -
zetecR
addikt
válasz
koshmar #16640 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy ezek a 6-10mp-es Vista bootok preparált OS-t jelentenek; ki van szerencsétlen herélve, egy brutál HW van alatta -> így nem nagy dolog.
Egy munkagép esetében ez nem lehetséges, de nem is szempont.
Én pl mindig sleepelek, mert az az otthagyott Corel, PS anyag úgy fogad regel, ahogy este hagytam. -
bAtt001
addikt
válasz
koshmar #16640 üzenetére
most direkt lemértem hogy pontos legyek, egy perc mire belépek jelszóval együtt és mondjuk ezután még vagy 20 másodpercet szöszöl az elején mire rendesen használatba vehetem. nem is olyan rossz ahhoz képest hogy már egy fél éves windows van rajta
a diszkós mondat tetszett, sokan mondják ezt de még senkit nem láttam konkrétan az árokban eddig -
-
zetecR
addikt
válasz
koshmar #16617 üzenetére
Az AllCPUmeter egy ablakban mutatja a magonkénti CPU használatot, a hőmérsékletet (mondjuk ennek kell a Core Temp) és memória használatot. Sőt még az órajelet is.
Ennél kompaktabb, kisebb erőforrásigényű és gusztább megoldást szvsz nem nagon találsz, de ha igen, ne tartsd magadban!Egyénként meg neked is inkább egy SSD kellene.
-
zetecR
addikt
-
-
Bobyjack
senior tag
válasz
koshmar #16565 üzenetére
HWINFO az enyémben kiírja a venti a sebességét, de ennek pontosságát mutatja, hogy a minimumot, tehát amikor áll a venti 930RPM-el jelzi, a maximumot pedig 5400RPM-el. Mondjuk ezt a programot nem egy komoly gárda fejleszti, mint az AIDÁ-t, de ebbe pár számomra hasznos opció bele került, amit eddig sehol máshol nem találtam meg. Pl: az Elitebook-ok ventillátorának önálló szabályozása, amit már korábban is leírtam
-
-
adnoctum18
senior tag
válasz
koshmar #16489 üzenetére
Friss telepites volt es nem volt erom a warranty checkhez leszedni mast.
Chromeot hasznalok kulonben.
Koszi!
Mas:
A win update utan checkdiskkel indult a gep, nemtom mit varazsolt vele de nem orultem...Legutobb meg kekhalalt is dobott tole, utana kell neznem mit telepitget sunyiban. Le is veszem az autoupdatet. -
-
válasz
koshmar #16455 üzenetére
Általában rá van írva a gép alján lévő címkére, hogy Remarketed Product, ami azt jelenti, hogy újracsomagolt, újraértékesített. Asnew-nál még ez sincs ráírva, mert bontatlan a doboz.
Az pedig hiába renew, akkor is vadiúj.
Egyébként ezek az akciós gépek is újak, csak hát sokszor beragad kint egy készlet, amit olcsón kilapátolnak, és így ti vevők is jól jártok
-
-
adnoctum18
senior tag
válasz
koshmar #16399 üzenetére
Thinkpad T60, X40-et használtam, ezekhez tudom hasonlítani:
-Melegedés szempontjából a jobb palmrest alatti terület a durvább, de még nem elviselhetetlen csak meleg, gondolom az I5 átka.:S
-Zajszintje teljesen átlagos, mondjuk még nem nagyon terheltem, de nem tűnik vészesnek.
-A bill megüti a mércét TPs szemmel is, nyilván nem teljesen olyan, de nem is mondanám egyértelműen, hogy rosszabb. A trackpointot sokat használom, ez a TPn jobb, főleg a scroll button miatt, de itt is használható. A touchpadot az előző gépeimen se nagyon használtam, teszi a dolgát, nem tudok róla kiemelni sem jót sem rosszat egyelőre.
-A kijelző fényereje egész jó, kb 1/3mad álláson olyan mint a TP T60-é volt. A színek talán lehetnének élénkebbek.A kidolgozás: Az ára mellett ez a tényező volt ami miatt az EB-t választottam, röviden összefoglalva KIVÁLÓ. Olyan mint egy fémtömb. Nem recseg, nem ropog, nincs keyboard flex, nincs hajló fedlap, semmi. Tökéletes. A zsanérok is betonstabilak.
Az akkut most tesztelgetem, wifivel 1/3os fényerővel battery saver módban olyan 5-5,5órára saccolom, majd meglátjuk.Ezek az első impresszióim, később majd csiszolgatom a véleményem szerintem, de egyelőre nem csalódtam, kiváló kis masina.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
koshmar #16397 üzenetére
Nem kicsi, nekem a bill volt a félelmetes látatlanban, de az is pont jó.
Persze, ezt.
Szerintem ennyit megért. -
-
válasz
koshmar #16368 üzenetére
Ugyan nem vagyok spyduck, de volt már dolgom nekem is vele, elég sokszor.
Melegszik mint állat, de a hűtése kifinomult, 2 ventillátoros.
Üzemidő egy akksival kevés, a kiegészítő nagy akksival nagyon jó.
Kidolgozása jó, de ennek ellenére az Envy sorozat leggyengébb darabja - magánvélemény -
-
-
-
-
válasz
koshmar #16189 üzenetére
ROM-ban volt az oprendszer. Ezért (is) írtam amit írtam, mert az ő első gépe már a sokadik home computer generáció volt, a korábbiakhoz képest nagyon-nagyon fejlett szinten. Amúgy én sokkal fiatalabb vagyok nála, hála Istennek. Ezek szerint vagy én kezdtem korán, vagy ő kezdte későn a szakmát.
-
herendi
tag
válasz
koshmar #16189 üzenetére
"ööö. ha nem volt merevlemez, akkor az op.rendszer min volt?
Mert gondolom op.rendszer azért csak volt rajta..."A ROM-ba volt beegetve minden. "Ujratalapiteshez" csak a reset gombot kellett megnyomni, es kb 2 sec mulva tiszta rendszer volt. Nem volt virus meg ilyenek. Szep volt, de regen is.
-
-
pumukli23
senior tag
válasz
koshmar #16172 üzenetére
Mondtam, hogy megizzasztja
Azért ne hagyd futni napokig
Meg tudod nézni közben a hwinfo-val, hogy hány fokos cpunál kapcsol maxra a venti. Az előző Turionoknál ez úgy 80-90 fok között volt, és addig forgott, amíg le nem hűtőtte (pl 90ről 80-ra).
Nálam ezzel a progival se ment még 63 fok fölé(és a venti 80%on elvolt)
Új hozzászólás Aktív témák
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest