- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyman
aktív tag
válasz
Dell XPS #28861 üzenetére
Bocsi, hogy csak most válaszolok.
Szóval, köszi a tippet, de tegnap elvittem a sráchoz, akit az phaprón találtam. Szerencsére közel volt.
A lényeg : a reball 10k gari nélkül, új chip 17k erre 2 hónap gari van. Az olcsóbbat választottam. Ma hívott, hogy a reball nem elég, új chip kell, és még akkor sem biztos.
Jelenleg itt tart.
Soha többé HP (mondjuk elite book biztos jó). Bár hozá kell tenni, hogy nem vigyáztam rá különösebben. 1 év gari volt rá, 2x cseréltek komplett hűtést, 1 kijelzőt. A gari alatt behalt a bluray kombó is, de akkor még nem tudtam, hogy hogy lehet itthon mindenfajta papir nélkül gariztatni (simán a gyári számmal), így azt én cseréltem ki egy sima dvd íróra. A gari lejárta után beszart az aksi is. Ezen kívül 2x vagy 3x leesett. Mozgalmas élete volt, csak rövid.Kösz mindenkinek a segítséget.
-
marinea2
addikt
-
deathtania
senior tag
válasz
Dell XPS #28226 üzenetére
ez a felsorolás korrekt és köszi
, csak hiányoznak az általános CL9-10-11es idők, amik általánosak a memória időzítéseknél, bár a tendencia így is nyomon követhető.
a memória írás/másolás/olvasás mb/s és elérési értékek erősen platformfüggők (ua a memcsi tapasztalatom szerint más képet mutathat intel és amd alatt is).meg én arra gondoltam alapvetően, hogy lehet, hogy gyárilag nem az 1333Mhz CL9-re lövi be a memcsit a cucc (1600Mhz CL9et is be tud oda automatikusan),, hanem CL8-ra vagy CL7re. habár inteles tapasztalataim alapján kis esélyt látok erre...
gyors memcsi SSD-vel... maga a menyország.
-
-
ladlac
tag
válasz
Dell XPS #27693 üzenetére
Ennél tovább nem nagyon tudok menni, főleg, mert elvileg garanciális még. Néha nem kapcsolt vissza a kijelző alvó mód után, de az lehet talán windows hiba is. Lcd-n nem vettem észre semmilyen problémát.
Talán annyi, hogy bal oldalon, alul, ahol a videokártya is van, meg van repedve a burkolat. A kijelző fel- lehajtogatása közben régebben minta szorult volna ott a zsanér mellett. Aztán ez megszűnt, utána vettem észre, hogy a zsanértól keresztbe a rácsos részig végigrepedt. De a hűtéssel nem tapasztaltam problémát.
-
TBG
senior tag
válasz
Dell XPS #26984 üzenetére
Köszi a választ!
3.. próbálkozásra bekapcsol, ebben az esetben kifogástalanul működik.
Ez pontosan azt jelenti, amit írtam. Power On megnyom, semmi. Kikapcs. Power On megint megnyom, semmi. Kikapcs. Power On megint megnyom. Minden gromek. Aztán kikapcs, megint kezdődik ugyanez a játék.
Persze az, hogy minden 3.-ra csak egy átlag. Van, amikor 2.-ra beindul, de egymás után kétszer sajnos nem.
-
fransoa.
csendes tag
válasz
Dell XPS #26683 üzenetére
Felhivtam a HP tecnikai szolgálatát, nagyon készségesek,és egy termék azonositás után
a megfelelő szakemberhez kapcsoltak. Azt igérte rövidesen kűld egy linket, ahonnan letöltve a legújabb /2011.12.26/ drivert,ezt futtatva helyre áll blutusz működése. Jelenleg várakozó álláspoton vagyok,majd jelentkezem ha alakul valami -
fransoa.
csendes tag
válasz
Dell XPS #26653 üzenetére
Amit találtam drajvert az az eggyetlent a HP honlaprol, az is valami motorola bluth volt de hiába, Egyenlőre ma rá hagyom mert 16.00-tól hivatalos vagyok egy esküvőre és már is idulunk a párommal. Addig is köszi mindenkinek és majd holnap folytatom a küzdelmet miután kipihenem az éjszakai buli fáradalmait Sziasztok ,jó hétvégét mindenkinek,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Horgász topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest