- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
Thusor #24218 üzenetére
Persze, egyértelmű, hogy ha eladom akkor gyári állapotában adom el. De ha utólag felhív, hogy adjam meg a win jelszót mert hátha jó a bios-hoz...na érted
Adathalászat alapjai 1
Akkor már tényleg az, hogy visszakérem addig, és szenvedek veleDuliee: Ha változtak, akkor oké, annak csak örülünk
Lehet, hogy más gépeknél is gond volt az nvidiával (tényleg nem tudom, lehet...), de itt konkrétan a G6 szériáról kérdezett, azért így írtam.AMD Power: Akkor nem szóltam...vagyis szóltam, csak esetedben nem mérvadó
-
Balázs1986
őstag
válasz
Thusor #24056 üzenetére
A kijelző előtt, a billentyűzet felett az a keskenyebb burkolat elvileg a többitől külön bontható. Az alatt találod a zsanér rögzítését. Arra figyelj, hogy sok típusnál ezt a burkolatot alulról (általában az akksi alatt) csavarok fogják, azokat ki kell csavarni, mielőtt felpattintod. Na meg vannak szalagkábelek is, szóval óvatosan
-
Z86
őstag
válasz
Thusor #24049 üzenetére
Ezt úgy kell elképzelni, hogy kicsit pl. 1 cm-t meghúzod magad felé és mikor hirtelen elengeded rezonál egy kicsit és visszaáll az eredeti pozícióba, vagy nincs is semmi ellenállása? Csak mert az első eset normális, olyannak kell lennie, viszont a lötyög szó arra enged következtetni, hogy egyáltalán nem tartja meg rendesen a kijelzőt.
-
-
-
pumukli23
senior tag
válasz
Thusor #22942 üzenetére
Az akkuból a hp battery check ki tudja olvasni a gyártási idejét (és a ciklusok számát stb..)
Célszerű megőrizni a számlát, mert onnantól él az egy év garancia. Számla nélkül elvileg nem garis, ha mégis, akkor gondolom a gyártástól tudják számolni az egy évet.
Nem tudom serial száma van-e fizikálisan látható helyen, de az akku tudja magáról hány éves és a fent leírt módon elárulja neked is -
adnoctum18
senior tag
válasz
Thusor #22836 üzenetére
Én is így gondolom.
Főleg hogy gyakorlatilag a rendeltetésszerű használattól megadta magát a zsanér egy év alatt.Tegnap felhívtak hogy belefér a gariba a javítás, ha lesz alkatrész akkor jönnek.
Ma pedig felhívott a szervizes és mondta hogy már úton van.Hát így.
Elég korrekt ügyintézés.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Thusor #22551 üzenetére
Akkor viszont valamit fatalisan felreertettem a service manualon, biztos feluletes voltam.
Elnezest, tevedtem!
Viszont akkor leirnad nekem ennek a menetet hogy milyen SSDt pontosan hogyan es hova es mikepp?
Kell hozza valami beepitokeret? Gondolom bukom vele az oldalso plusz USBt is.
Garivesztos moka?
-
-
pumukli23
senior tag
válasz
Thusor #22320 üzenetére
Gondolom hasonló mint a 8440p. A hasán találsz 3 csavart, ami mellett billentyűzet ikon van. Azokat csavard ki (elvileg nem esik ki, rugó fogja), majd nyisd ki a gépet. Az Esc-F1-F4 stb gombok közt találsz 4 csúszkát, ezeket told lefele (vagyis a gép eleje, a tapipad felé). Ekkor ki tudod venni a billtenyűzetet és elvileg alatta lesz a második ram modul.
Mivel kisebb a gép, nem biztos, hogy el vannak szeparálva az F-es csoportok, lehet nincsenek ott csúszkák, ekkor gondolom több csavar kell, hogy fogja a hasán.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Thusor #21942 üzenetére
Általában az ilyesmit itt a fórumon külföldről szokták rendelni (vagy mert olcsóbb, vagy mert itt nem lehet kapni.) Egyelőre csak thinkpadhez valót találtam..
-
adm
őstag
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Thusor #21462 üzenetére
Valami bonyolultabb megoldásra gondoltam, mert az egyszerűeket már rég kilőttem
Az Ati kártya szoftverét már átnéztem
A ram már akkor is csak 3 giga körüli használhatóságot mutatott, amikor még a VGA drivere fent sem volt,azaz csak szabványos grafikus adapternek ismerte fel a rendszer. -
Adhie
csendes tag
válasz
Thusor #21393 üzenetére
Sajnos én annyira nem értek az ilyesmihez, de teljesen kifogytam az ötletekből. A következő lépés talán az lesz, hogy írok a HP nak csináljon másik drivert de izibe. Csak ugye ezzel meg az a probléma, hogy ahhoz regisztrálni kell a terméket. Érdekes módon nincs a gép alján matrica?!
-
Z86
őstag
válasz
Thusor #20404 üzenetére
Ez még később fog kiderülni.
A márkanév nem fog eltűnni, egészen biztosan lesznek továbbra is Elitebookok és hasonlók. Túl értékes dolgok ezek, nem fogják csak úgy kidobni őket az ablakon. Lehet, hogy mi ebből alig veszünk észre valamit. Csinál a HP egy külön céget a PC-nek vagy átveszi egy másik gyártó az egész üzletágat. Meg aztán mégis csak a legnagyobb szereplő a piacon a legnagyobb vásárlótáborral.szerk: máskor is volt már ilyen, hogy egy üzletágat külön cégbe szerveztek, pl. hp anno műszergyártás terén alkotott kiemelkedőt, mostanra abból lett az Agilent. A suliba voltak még egymás mellett tök egyforma műszerek, az egyiken HP felirat, a másikon meg Agilent
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Thusor #20164 üzenetére
Na akkor öröm!
gyilok06: Milyen particíót töröltél le? A HP Protect Tools Administrative Console-on vannak ilyenek, én azt csináltam hogy ott kikapcsoltam mindent aztán magát a programot is letöröltem.
Ja és Szolgálati Közlemény!
Ha van valakinek innen a topicból HP Elitebook 2540p-hez 64-bites Win7 Home Premium Preloadról készített lemeze, akkor kontaktoljon velem privátban, szeretném kölcsönkérni a saját gépemhez egy 64 bites Preload létrehozásának erejéig.
Remélem azzal már lehet.
Köszi!
(Csoki, sör persze jár a jótevőnek!
)
-
-
Z86
őstag
válasz
Thusor #20122 üzenetére
Szerintem csak sata2-es vezérlő van benne (legalábbis nem találtam utalást sata3-ra), így nem tudnád kihasználni a plusz sebességet.
Amúgy tudtommal a sata3-as háttértár működik sata2 csatlakozón keresztül is. Ezzel kapcsolatban esetleg kérdezz rá itt is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest