Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
Aktív témák
-
Horbal
őstag
Ezt én nem vitatom, de nem is ez volt a kérdés, ha tekintetbe vesszük, hogy ez az egész 3d kérdés igen specifikus akkor be kell látni, hogyha valaki bizonyos szint alatt tolja, akkor szinte mindegy milyen masinán renderel.
Én még P100-on kezdtem, és azóta, ahogy fejlődik a tudásom, úgy kell folyamatosan gépeket cserélgetnem, és még így sem tudok olyan szintet elérni, hogy egy final render, ne több óráig tartson... ezek az alkalmazások úgy zabálják a hardvert mint az állat.
Tudni kell mire vesz az ember gépet, nekem kompromisszumokat kellett kötnöm, de még így sem bántam meg az AMD-t, eddig sohasem hagyott cserben!
Prerender: hát nemtom eddig nekem mág a legdurvább sem tartott 10-20 percnél tovább, a finalt meg hagyjuk, mert már mondtam...
Ha lenne rá igény csinálhatnánk egy 3d-s tityikot, és ott folytathatnánk az eszme és tapasztalat cserét...
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest