- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Igen ez az amiben jobbak ezek sokkal mint a kolléga által említett GD900-kinai paszta.
Az kb 1 év után kemény lesz és 1,5 év után csere! Mert olyan kemény hogy már hőt nem fog vezetni.
50+ db VGA kártyám volt és ezzel kentem őket megvételkor, és eladás előtt újra mikor eladtam őket. (bányásztam na..) És mivel a kártyák nem egyszerre lettek véve így kb a paszta állagából meg tudtam mondani, mennyi hónapot mentek a kártyák. (úgy száradt ki a paszta.) Meg is dolgoztak a pénzükért a kártyák is meg a paszta is, de arra amire vettem jo ki paszta volt mert sok van benne és még mindig van belőle.
Viszont otthoni tartós gépbe aki 4-5 évig nem szeretne hozzá nyúlni akkor inkább válaszon mást -
Iginotus
addikt
válasz
kalozhun100 #2294 üzenetére
Tudtommal igen de...
-
Iginotus
addikt
válasz
Iginotus #2284 üzenetére
Még egy embert (vagy kettőt) keresünk Nagy mennyiségő (37 gramm) kryonaut - Felvásárlásra és elosztásra.. 20.000 Ft lenne de ez kb halandó embernek élete végéig elég mennyiség, szóval elosztánánk 3-4 részre
.
Senkit se érdekel? (Felteszem hardverapróra hétfőn ha itt nem lesz rá érdeklődő...) -
Iginotus
addikt
Rendben akkor várjunk még 1-2 napot hátha beesik még egy potenciális vásárló
-
Iginotus
addikt
Nem akar valaki egy nagy csomag kryonaut-ot venni? 32 grammos és 20 ezer. Aztán felezünk
Gramja így 550 Ft és nem 1600... Viszont 32 gram az nekem nagyon nagyon sok!
Vagy nem tud valaki bolti árnál olcsóbban szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest