- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devidian
csendes újonc
-
Devidian
csendes újonc
válasz
detroitrw #1910 üzenetére
Köszi a tippeket,fizu után cserélek pasztát aztán írom az észrevételeket,egyelőre hűtés modosítás nélkül visszatettem a gyári hűtőt és nem is ment 75 ° felé és ezt stabilan tartotta,így a rögzítéssel lesz gond méghozzá hogy mozog,most kipróbálom a gyárit nem noname pasztával.
-
Devidian
csendes újonc
válasz
detroitrw #1901 üzenetére
Sajna az aida sem írja ki a magonkénti hőfokot.Megrendelem a pasztát,de mx2 helyett nem lenne jobb mx4?A hűtő illeszkedik de nem vagyok biztos benne hogy a helyén is marad,botrányos az artic xtreme rev2 felszerelése amd foglalatra.Azon gondolkozom lehet kéne venni egy jobbat.A proci egy amd fx8370 8 magos 4000 mh-es proci vischera névre hallgat. Sok mindent nem találtam róla a neten,vagy csak nem jó helyen keresem.
-
Devidian
csendes újonc
-
Devidian
csendes újonc
-
Devidian
csendes újonc
válasz
detroitrw #1847 üzenetére
A venti úgy van belerakva hogy a ház hátulja felé fújja a hőt,és az egy ssd majd átrakom a vinyót akkor lejebb.Amit még megfigyeltem hogy ha terhelés alatt van 99%-100% akkor fogom és kiveszem a venillátort kb semmi nem változik.A gépet fektetve használom mert így valamiért jobban szellőzik.
-
Devidian
csendes újonc
Sziasztok.
Előre is bocs ha rossz topic-ba írok,de segítségre lenne szükségem. Amd fx-8370-es procihoz van egy Artic freezer x-treme rev 2-es hűtőm,ami alapjáraton 40 fok.Online filmeknél azonnal felmegy 100% ra és kb 2 perc után eléri a 80 fokot és persze ki is kapcsol.Ezt A Wolfenstein legújabb részénél is megcsinálja. A gép 1 éves igaz ezt nyáron kezdte el.Van ötletetek mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest