- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megjött a Nocuta paszta, csak az a baj hűtőt is cseréltem!
Szóval a lényeg, hogy nagyon jó hőmérsékleteket produkál 4.5 GHz és 1.30 VCore mellett a proci!
Ajánlani tudom a pasztát az biztos, hogy a másik hűtő és sima paszta ennél olyan 10 fokkal melegebb volt!
-
válasz
BullKoxa #1495 üzenetére
Én nekem is megjött a Kraken x62 meg a Nocuta paszta is. Eddig hűvösebbnek látszik, de játék alatt még nem tudtam megnézni. A Corsair H105 és az arany pasztával GTA V benchmark alatt 45 fok volt a max, full beállítások mellett. Ehhez fogom viszonyítani, mert nem emlékszem, hogy az Everest mennyire vitte fel pontosan csak arra, hogy 60 akárhány fok volt!
-
Na megjött a Noctua paszta, kíváncsi leszek rá. Ma jön a Kraken x62 is, szóval majd írok egy hőfokot a sima paszta és H105 vs az előbb említettek ellen!
-
Na a Noctua NT-H1-et rendeltem meg. Remélem jó lesz. Tesztben ez volt a második és az ára ennek még hagyjad!
Ez is fémes egyébként?
-
-
Sziasztok! Rengeteg helyen olvastam rengeteg dolgot a pasztákról és a vélemény is rengeteg. Azért írok, hogy egy utolsót még meghallgassak!
Szóval van otthon egy sima fehér pasztám és van egy aranyozott. 6700K-ra menne és egy H105 fogja hűteni. Kérdésem az, melyiket lenne érdemesebb használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest