- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
detroitrw #1831 üzenetére
"Te pedig nyugodtan aludhatsz azzal a tudattal, hogy van egy boldog és mosolygó processzorod a hűtő bordák alatt". Jó akkor ha jól megfigyelem az x lesz a tökéletesen és egyszerűen kivitelezhető változat. Akkor beruházak majd egy mx4-re és átkenem a dolgokat így, egy időre csak jó lesz, én évenként nem nagyon akarom ezt csinálni. Bár láttam, hogy van 2,5-ért is valamilyen fajta, drágábbat ott nem láttam, de az mx tudjuk hogy pont hogy tökéletes mindenre, a 2-es meg csak egy kicsivel olcsóbb, szóval nem sokat számít kis mennyiségnél ez a különbség.
-
-
Skullwipe
senior tag
válasz
detroitrw #1827 üzenetére
Csak ekkora mennyiség, nem túl kicsi? Én nagyobbnak láttam a tubust. Ez a mennyiség pár alkalomra elég ha nem gondolom rosszul, úgy hogy én tényleg csak a közepére tettem nagyon óvatosan, amit utoljára vettem és az ilyen fehér valami volt, de ha jól gondolom elég vacak valami lehetett.
-
Skullwipe
senior tag
Látom megoszlanak a vélemények én meg mindig is valami olcsót vettem, ne nevesetek ki ha hülyeséget kérdezek. Én is akarok most már valami normális minőségűt beszerezni. Létezik a mx2-4-ből más márkánál is ilyen néven termék? Mert most beugrottam egy helyre, csak rá kérdeztem az árakra, csak az tűnt fel, hogy van ilyenjük, de nem tudom hogy 2k-ért sok-e az mx4? Valamint itt az aprón van egy ingyen postával szereplő pasztás hírdetés, esetleg ismeritek esetleg amik ott szerepelnek? Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest