- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ASDGamer
tag
válasz
detroitrw #2110 üzenetére
Megvan a hiba oka. Nem a pasztával volt a baj. Nem tudom miért, lehet hogy az áramtalanítás után de most tűnt fel HWMonitor-ba hogy 1.39 es feszültségen megy már a proci. Nyomtam egy Furmarkot, fel is ment 80! fokig, ott leállítottam. Aztán nyomtam egy Prime95-öt abban a pillanatban újra is indult. Visszavettem 1.26 -ra (amin emlékeim szerint volt) és Adaptive-ra raktam hogy ha kell adjon neki +0.05 öt maximum. Most jelenleg több mint 10 perce megy a prime95 eddig hibátlanul (kopkop) és 64 foknál megáll a hőmérséklet, 1.29 es fesszel. Bár ilyet se csináltam még hogy lejjebb vettem volna a voltaget, pont hogy szépen lassan vittem felfele, nem tudom mi volt neki ez a hirtelen ugrás. De most minden egyes bekapcsolásnál majd meglesem 1-2 hétig hogy azon maradt -e. Ha nem akkor valami gáz van.. Köszi azért a segítségt mindenkinek!
-
ASDGamer
tag
Ugyanúgy kentem fel ahogy eddig, csak annyit hogy ne legyen belőle hőszigetelő véletlenül se. Pici borsószemnyi középre és a személyim szélével elkentem középpen úgy hogy a többi részéhez majd a hűtő nyomja ki. Aztán láttam a hőfokokat, leszedtem, ellenőriztem hogy nem e ferde a hűtő, nem volt az. Láttam hogy a hűtő se nyomta ki a széleihez így egy nagyon minimálisat adtam még hozzá, így kb csak a külső 1mm-es íven nincs paszta ahogy a hűtőt rárakom. De nyitott vagyok az ötletekre, ha esetleg valamit rosszul csináltam, vagy másnak van tanácsa szívesen fogadom.
-
ASDGamer
tag
Sziasztok! A minap beszereztem egy Arctic MX-4 hűtőpasztát, lecserélni a kb másfél éves noname sima fehér valamilyet. Vélemények alapján vettem, sokan ajánlották. Az a baj hogy amióta az Arctic van, sokkal rosszabbak a hőmérséklet értékek.
Először azt hittem nincs a helyén a hűtő, leellenőriztem és a helyén van. Egy picit többet raktam még rá pluszba, nyilván nem úsztattam el csak úgy csínján. Most akkor rosszabb lenne az Arctic? Egy i5 4690K 4.4GHz -ra ment, és egy CM Hyper 212X hűti + 1 db 12cm-es ventivel a másik oldalán is. Valakinek esetleg hasonló tapasztalat? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest