- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
Jó ez a Kyronaut cucc #2
Felkerült a kompakt víz, megkentem Kyronauttal, elhajintottam a Pure Rock hűtőt. Átrendeztem a házat kicsit.
Hosszas CPU Stress alatt nem ment 60 fok felé. Magok között pár fok volt a szórás.
Azt hiszem, elégedett vagyok.
Következő szint egy épített víz lesz, és kupaktalanítás, ha csak addig nem dőlők be valami újabb Intel Hypenak.
-
pucz
senior tag
válasz
detroitrw #1662 üzenetére
Van GPU stress pipa is. Az S340 szellőzése lócsecs. Sorsa még kétséges. Vagy modding, vagy csere. De mivel szimpi maga a ház fizimiskája, és leszerelhető az előlap, és éppen lehetőségem is van lézerezni, igy nyilván kapni fog egy egyedi mintás előlapot, amivel többlet levegőhöz fog hozzájutni a front ventri.
-
pucz
senior tag
-
pucz
senior tag
Jó ez a Kyronaut cucc.
CPU stress alatt 70 fok környékén tartja a procit. Hosszas percek eltelte után belecsúszik a 80-ba, de nem marad ott, csak belecsíp. Maximum értéknél nem jegyzi fel.
Idle állapotban (Zene megy, meg Chrome, pár füllel) 25-28 fok.
A paszta ami volt rajta majdnem folyt, és szarul is volt elterülve rajta, így beigazolódni látszik az a teóriám, hogy ki is spórolják szervizekben belőle az anyagot, és a leggyengébb minőségűt teszik rá. Na mindegy..
Hűtésről egy Pure Rock gondoskodik. Nagy hiba volt ezt választani a 8700K mellé...
De már itthon van a kompakt víz, ami majd később kerül felszerelésre. -
pucz
senior tag
válasz
dewil666 #1640 üzenetére
Semmi probléma. Tévedni emberi dolog, csak lestem egyet...
De találtam róla egy szösszenetet:
A Kryonaut egy fokkal közelebb áll a mindennapi emberhez, mint a Conductonaut, itt ugyanis legalább pasztáról beszélhetünk. A Kryonaut-át úgy alkották meg, hogy az OC közösség igényeit is kielégítse, ennél fogva a hővezetésről nano-aluminium és ón-oxid gondoskodik, amelyek extrém magas hőmérsékleten is teszik a dolgukat.
Gondolom nem akadályoz semmit, azt nyugodtan tekerhetem rá a CPU-ra. Skalpolás majd csak miután lejár a gari...addig ki kell húznom így.
-
pucz
senior tag
válasz
detroitrw #1630 üzenetére
Van ára ennek a Kyronaut cuccnak.
De ha megéri a pézét, akkor nincs mese. Köszi
Jöv. héten nyilván jelentkezek egy beszámolóval, mire jutottam.Szerk.
Eddig mindig magamnak csináltam a gépeim, most sem kellett volna kivételt tenni.
Majd tekerek képet róla, de van egy gyanúm, hogy valami filléres vacakból tettek rá egy kis pötyit, azt majd a hűtő szétnyomja, oszt jóvana'..Szerk 2.
11 grammos árat csekkoltam, sorry. Annyi úgy sem kell
-
pucz
senior tag
válasz
detroitrw #1624 üzenetére
Most, hogy alakítottam biosba a fanokon, meg kiépítettem egy értelmesebb "csatornát" (mert csak belekúrták a ventriket), igy hajszál híján 90 fölé nem megy. De közel van...
Szóval pasztázás, cooling system update mindenképp lesz.
Szerk.
Rosszul értelmeztem a kérdésed. Nincs nagy szórás. De van valamennyi.
-
pucz
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, ha nem ide való, nyugodtan lehet törölni. DE!
Aggasztó a 8700K hőfoka. Mivel a system hőmérséklet fasza, és minden más is, az a gyanúm, hogy a boltba ahol rakattattam a gépet, silány minőségben kenték meg a témát. Illetve azon is agyaltam, hogy ez a pure rock 2 sem ér szart se ennek a procinak. De az korrigálva lesz...vagy valami Noctua levegőssel, vagy valami NZXT vizessel.
De előtte megpróbálnám az újból kenést.
Mit ajánlanátok hozzá? Anno az FX 8320-hoz szinte bármi jo volt. De ezt inkább nem kenném meg valami parszaz forintos dologgal..
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Be quiet! DARK ROCK PRO 4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest