- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Egy utolsó kérdésem lenne felétek: a hővezető paszták meddig állnak el minőségromlás nélkül? Érdemes 1g helyett pl. 5g kiszerelésűt venni?
Köszönöm szépen,
Üdv! -
default.
őstag
Rendben, nagyon köszönöm! Kérlek hadd terheljelek még pár kérdéssel (csak hogy szakmailag okosodjak):
Azok a memória lapkák?
Azt hogy érted, hogy ha így van az enyémen is? Azon a hűtőbordán van egy hővezető pad? Az a rózsaszínes izé? És ha igen, akkor azt nem kell cserélni? -
-
default.
őstag
Sziasztok!
Arctic Cooling MX-2 kb. mennyi ideig áll el a gyári tubusában, ha fiókban (fénytől védve) tartom, normálisan lezárt kupakkal? 1 hónap, 1 év, 10 év?
Köszönöm szépen előre is,
Üdv! -
default.
őstag
Sziasztok!
Múlt héten újrapasztáztam a procimat, és azóta többször előfordult, hogy kicsit megfagyott a gép (feladatkezelőt kellett behozni, majd ESC és onnantól megint jó volt), nem tudom, hogy a nagy meleg az oka, vagy esetleg rosszul illesztettem vissza a proci hűtőt és emiatt vacakol..
Ti mire tippeltek?
köszönöm előre is
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest