- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
válasz
Ice-ozsé #1194 üzenetére
Miért is nem szabad pasztázni a vga chipet?
Ugyan olyan mint az asztali pc-ben és azt is pasztázzák.
Volt olyan laptop amiben kicseréltem a gap-padot pasztára és kapásból 20 fokot nyertem vele.A mostani laptopomba még a vga memórián is pasztára cseréltem a gap-padot igaz egy nagyon vékony réz lemez is kellett a vastagság kitöltéséhez de még így is bőven nyertem vele hőfokot.
-
Ice-ozsé
tag
válasz
Ice-ozsé #1193 üzenetére
Ezt írták még.....
A procit át tudod pasztázni az MX-2-vel.
Valószínűleg a video proci thermal pad-jére gondoltak a boltban.(procitól balra, picit lentebb)
Ott nem paszta viszi át a hőt, hanem egy hővezető anyag,olyasmi kinézete van, mint a gumi vagy szivacs.Mindegy, ha ügyesen veszitek le a hűtőt és szerencsétek is van,akkor a pad nem sérül meg és vissza is tehetitek, ha nincs új. Ezt viszont úgy tudom pasztázni nem szabad ! -
Ice-ozsé
tag
válasz
Ice-ozsé #1186 üzenetére
Sikerült vennem MX-2 est. Viszont a gyerekek magyarázott valamit, hogy nem mindegyik laptopot lehet pasztázni, illetve lehet de valami padról vagy miről beszélt, hogy lehet ezzel nem férek hozzá vagy mi.
Nem értek hozzá.
Valaki tudna segíteni, hogy a HP ProBook 6555b laptopot ezzel tudom pasztázni majd? -
Raggie
őstag
válasz
Ice-ozsé #1186 üzenetére
Bármilyen PC szaküzletben lehet pasztát venni szerintem. Én Arctic Cooling MX-4-et ajánlom(esetelg ha nincs akkor MX-2), mert jó paszta nagyon és aránylag olcsón hozzá is lehet jutni.
Ha ilyen nincs, akkor bármelyik gyártó paztája is megfelel(CoolerMaster vagy Noctua pl).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest