Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice-ozsé
tag
válasz
Ice-ozsé #1193 üzenetére
Ezt írták még.....
A procit át tudod pasztázni az MX-2-vel.
Valószínűleg a video proci thermal pad-jére gondoltak a boltban.(procitól balra, picit lentebb)
Ott nem paszta viszi át a hőt, hanem egy hővezető anyag,olyasmi kinézete van, mint a gumi vagy szivacs.Mindegy, ha ügyesen veszitek le a hűtőt és szerencsétek is van,akkor a pad nem sérül meg és vissza is tehetitek, ha nincs új. Ezt viszont úgy tudom pasztázni nem szabad ! -
Ice-ozsé
tag
válasz
Ice-ozsé #1186 üzenetére
Sikerült vennem MX-2 est. Viszont a gyerekek magyarázott valamit, hogy nem mindegyik laptopot lehet pasztázni, illetve lehet de valami padról vagy miről beszélt, hogy lehet ezzel nem férek hozzá vagy mi.
Nem értek hozzá.
Valaki tudna segíteni, hogy a HP ProBook 6555b laptopot ezzel tudom pasztázni majd? -
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérésem lenne, hogy van egy HP ProBook 6555b gépem.
Tisztítani kéne és pasztázni.
Egy kollégám meg is csinálná a hétvégén, de azt mondta, hogy vigyek pasztát.
Voltam itt bent Újpesten egy laptop szervízben, de ők nem árúlnak.
Hol tudok esetleg személyesen ilyet venni? Nem postán, mert most kéne.
És milyet ajánlotok, hogy kérlyem és milyen mennyiségben? Egy gépről lenne szó, tehát ha lehet ne a legbagyobb mennyiség legyen.
Ha címet nem lehet ide írni a hirdetés miatt, akkor várom a privát üzeneteket is.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest