- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zxricsi
újonc
válasz
hyggelig #833 üzenetére
Akkor viszont már nem bánom hogy nem a Season pass-os csomagot rendeltem anno elő, mert így olcsóbb ez az egy DLC mint maga a Season Passos edition volt.
A játék sikeréből ítélve a második rész szerintem nem is kérdés, és befejezéskor is elég folytatás előkészítő szaga volt a lámpással azt a "bizonyos dolgot elkapó alaknak" nem akarok spoilerezni. -
válasz
hyggelig #472 üzenetére
Jók lettek. A 4.en jobb lett vokna valami táj felé nezős póz.
Egyébként csak én kapcsoltam ki a fejdíszt?
Nekem annyira bejön aloy feje és haja hogy azt ne takarja el semmi.
Tök véletlen talaltam meg a beállitásokba azt az opciót és azóta anbyira sem kapcsomtam visdza hogy megnézzem egy új ruha fejdísz része hogy nézki. -
emiki6
veterán
-
válasz
hyggelig #387 üzenetére
Én stealthből ledurrantottam a begyét szal mire észrevett már nem volt elektro támadása.
Mostmeg leküldtek egy arénaba hogy nyomozzak és elkezdett remegni föld majd előjött egy nagy robotvakonsaurus.
Mondjátok meg hogy én nem érzem a gurulást vagy kéne már a long dodge?
Nyomom mint a barom és mégis elér a dög. -
válasz
hyggelig #385 üzenetére
Azt szoktam. És néha rájövök hogy egy bucka betakarja a fű mögött.
Más. Megvan az első stormbirdem. Nem tagadom megölt párszor. Mondjuk nem is volt elég stock és sima potionom.
Egy kivételével lelőttem róla minden sárga alkatrészt aztán már csak ontottam rá a nyilat ahol értem.
Meg mikir elkábult szaladtam oda hogy adjak neki strikeot de nem találtam meg hol lehetne beszúrni. -
Bad Pritt
félisten
-
dvd24
senior tag
válasz
hyggelig #211 üzenetére
nagyjából pont az az a szint ahonnan már oda kell figyelni, hogy a gépek gyenge pontjait lőjük a megfelelő nyíllal vagy bombával, és ahogy fentebb is írtam mindezt abban a ruhában ami sebzés típusuk ellen jó
nagy általánosságban pár jó tanács:
-a corrupted gépek ellen mindig jó a tűzsebzés
-érdemes távolról corrupted arrowal egymás ellen fordítani a nagyobb gépeket (ez nem működik corrupted gépekkel szemben)
-ha lefagyasztod a gépeket sokkal nagyobb sebzést lehet normál nyílvesszővel is okozni
-ha több nagydarab van egyszerre ropecasterrel le lehet kötözni akár többet is egy- másfél percre és egyesével megölni őket
-thunderjaw, ravager, meg az összes nagyobb gép aminek van valami brutál fegyvere leszedhető tearblast arrowal nagyon könnyen, ilyenkor használni már nem tudja ellened, viszont te felveheted és lőhetsz azzal is -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest