- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SH4D0W2011 #790 üzenetére
Mióta ez a címe hogy csak most derült ki?
Komolyan, csak beírom gugliba és ha dob rá valamit akkor már van játék azzal a címmel.. -
válasz
SH4D0W2011 #747 üzenetére
Nemtom mi lenne jobb havas helyett de én az utóbbi időben sokszor találkoztamazzal hogy jön a dlc és mi más lenne ha nem havas..?
Meg lehet itt látványosabb lesz a világ de havas volt az alapjátékban is. -
válasz
SH4D0W2011 #743 üzenetére
De mé mindig a havas témát kell elővenni?
-
Azt nem tudom. De jött egy új nehézségi szint.
Ehyébként én lusta is voltam ruhát cserélgetni meg nem is tetszett hogy harc közben megszakítom a bulit hogy menüzzek és ruhát cserélgessek.
Márpedig én stealth ruhában kezdtem becserkészni minden vadat. Volt is hogy a stormbird pillanat alatt szétkapott mert semmi cold resist nem volt rajtam. -
válasz
Sirandrish #718 üzenetére
Lehet alkudozni.
-
válasz
Sirandrish #716 üzenetére
Ebbe a játékba nem lehet elakadni.
-
válasz
Sirandrish #705 üzenetére
Meg pakolj coil-t a bow socketbe.
-
válasz
PowerBuldog #696 üzenetére
Én még küzdök de mondjuk én ds-eztem szóval hozzászoktam hogy újra az egészet..
-
válasz
Sirandrish #693 üzenetére
Easy platkó. Ds melett simán. Crash mellett meg ultra easy!
-
válasz
Sirandrish #690 üzenetére
A vehén könnyebb lesz a hunting groundokat. Van olyan isamihez még nincs is megami kell. (Vagy csak én nem vettem meg amint lehetett?)
Hogy mit mikor szedsz össze az rajtad múlik. Bár amit kapsz azt mejd beválthatod meridianba ilyen speckó árusoknál neked hasznos cuccokra. -
válasz
Sirandrish #680 üzenetére
Thunderjawot majd kötözd le mer amúgy magasan van a bucija.
-
válasz
Sirandrish #675 üzenetére
Ne célozz. Üssed a spear-el!
-
De ez nem így szokás? Úgy értem vokt idő mikor a dlc-k jöttek lemezen?
Én mióta veszek dlc-ket, mindigúgy volt hogy alapjáték lemezes,a dlc-k meg letöltősek.
A lost legacy amúgy szerintem egy kivételes eset. Több mint dlc és külön is játszható de azért mégsem egy teljes értékü játék mint az uc4.
Nem is hiszem hogytúl gyakran fogunk ilyennel találkozni a jövőben.
Ott van pl a hellblade. Egy teljesen önnáló játék,a hossza mint egy jobb dlc és nem jött ki lemezesen. -
válasz
SH4D0W2011 #665 üzenetére
Az elején mikor ment a csónakkal és már beszéltek q hangok a fejében, (meg az enyémben mert fülessel toltam)
Majd mikor hátranézett a csónakban, engem ott elkapott.Emiki6
Én is nemrég tudtam meg ezt az infót. Egészen addig tök idegen hangzású volt az a szó hogy indie. -
válasz
BornToBePuli #617 üzenetére
Én a simát vettem direkt.
A téma nem mozgat, az ilyen deluxe plusz itemekhez már volt szerencsém más játékokban is és kb tökmind1 hogy van e vagy nincs. Amúgy sem szeretem ha egy kicsit segítséget is kapok az alap kiadáshoz képest szóval nem szoktam használni őket. -
válasz
Yodamest #568 üzenetére
Max úgy van újrajatszás hogy pl először játszol egy könnyebb dokozaton hogy gond nélkül élvezd a játékot és annak világát, aztán legközelebb valami nehéz fokozaton kezded el.
De pl nekem stilusom nem volt.
Főleg nyulsztam de használtam a csúzlitis a csapdákat is meg a csákjszást is amivel lekötöm a dögöt harc közben.
Adott ellenféltől függött mit használok.
Pl a repülő elkenfeleket lekötöztem hogy ne repüljenek.
A gear meg olyan hogy játék második felétő már néz ki valahogy a fegyvertárad és onnantól egyre kevesebb energiából egyre több pénzed lesz.
Nekem a játék elején sose vokt elég pénzem mert mindent fejleszteni akartam. A második felében meg már nem farmoktam alapanyagot hanem vettem mert úgyeem tudtan kifogyni a pénzből.A játékot meg slim-en játszottam és engem lenyűgözött hogy egy ekkora világottöltőképernyő nélkül ilyen jól tud futtatni a sima ps4is.
-
Főküldik közben elszórva.
Pl volt efy küldi mikor egy ilyen romos felhőkarcoló környékén vomt dolgom és fel lehetett mástni nagyon magasra és ott volt az egyik.
Szóval így el vannak szórva a játékban de nem robotokban vannak.
Keress rá neten hogy hol vsnnak ha nem találod mert ugye mocskosnagy a térkép ahhoz higy 1db ilyen itemet oint megtalálj. -
válasz
SH4D0W2011 #510 üzenetére
Nekem is van egy sírkőnél ülős, majd feldobom.
Igen elvoltam vele. De most a legjobb. Mar nincs semmi dolgom és tudok sétálni. Kurvajó csak menni cél nelkül és nézelődni. -
válasz
SH4D0W2011 #508 üzenetére
Jók ezek az aloymentesek.
A feketefehér meg kurvajó.
Nekem az a bajom hogy mindig ragaszkodom hogy az adott pillanatot kapjam el úgy ahogy vsn és amilyen színű szóval sose tudom rávenni magam hogy megfeketefehérítsem pedig dob a képen.Egyébkent nálam kész a játék.
88óra level 50 és platina. -
válasz
Kvelstadt #506 üzenetére
Na elértem a játék végére. Még 3 story küldetés van hátra.
Poen hogy már ilyen 10k exp-t kapok meg skillpontokat csak már nincs mire használni mert a level50 meg az all skill már megvan.
Láttam az utolsó gépszörnyet ami hianyzott a listából de nem nyűgözött le.
Pusztitónak elégge pusztító de nem olyan mint az eddigiek. Nem állatszerű, nincs meg rajta a kék fény, valami jobbat vártam.
Megvan m8nden felszedni való. Vsgyis a szöveges és adió fájlokat leszámítva.
S mostmár tudom melyik tearblasterről beszéltetek, nos elég op.
Kaptam is hozzá egy thunderjaw küldetést és pillanat alatt meghámoztam komolyabb erölködés nélkül.Most hogy már minden lényt láttam mondhatom hogy nekem a behemot a kedvenc.
-
Hehe. Tegnap én is ott voltam valahol ahol az első képed van csak nem találtam jó szöget és nem lőttem képet.
Én azt a corruption arrowt egyszer hasznaltam. Nem mintha nagy kihívás lenne nélküle overrideolni de hogy még óda se keljen lopóznom hanem messziről összeugrasztom őket az nekem nem tetszik.
-
Az mondjuk igaz. Világos felületen volt hogy én se szúrtam ki a jelet amit kerestem.
Nekem még van a játékból. Most jönne a markers end főküldi de még van mellékküldi. A vadászatokat még csak az elsőt csináltam meg és most lett kész a rocbrakeres corrupted zone és még lesz egy a főkűldi közelében.
De amúgy ja. Jöhet majd mondjuk dlc de ne most mert már a rime is izgat. -
Nekem most adta be a bandit camp trofit.
Utánna már nem beszéltem nilel merthogy azt se láttam hogy hova lett de ahogy lelőttem az utolsó banditát jött a trofi. -
Ki bizony! Mintha érezték volna hogy nem mindenkinek fog bejönni a fejdísz és külön raktak erre egy opciót. Ilyen aprósagokon is latszik hogy nem csak megcsinalták hanem tényleg törődtek a játékukkal a készítők mert van akinek ez azapróság nagy dolog.
Nem nézted a képeimet vagy csak fel sem tünt hogy egyik képen sincs fejdísz Aloyon?Hyggelig
Én nemrég jöttem szóval nem tudom milyen volt a játék vagy a foto mód ezelőtt. -
válasz
hyggelig #472 üzenetére
Jók lettek. A 4.en jobb lett vokna valami táj felé nezős póz.
Egyébként csak én kapcsoltam ki a fejdíszt?
Nekem annyira bejön aloy feje és haja hogy azt ne takarja el semmi.
Tök véletlen talaltam meg a beállitásokba azt az opciót és azóta anbyira sem kapcsomtam visdza hogy megnézzem egy új ruha fejdísz része hogy nézki. -
Na ez jó hír. Mondjuk nemtudom nekem mennyi hiányozhat de én mindig meggyujtom ha bejelez egy újat.
Lovagolni meg egyáltalán nem szoktam. Mindig meglatok valamit és akkor leszállni majd újra fel. Meglátnak es akkor gyorsítani kell és akkor meglatok valamit amit fel akarok szedni és akkor nagyon túlmegyek rajta meg nem tudok odamenni nyugodtan mert megláttak és támadnak.
Nem nekem való a lovaglás evben a játékban. -
válasz
SH4D0W2011 #437 üzenetére
Találtam datát olyan helyen hogy egy növennyel benőtt régi fülke vagy lehet fizetőkapu és be lehetett látni egy résen és ott volt.
Ekkor gondolkodtam el hogy ha ezért trofi lesz akkor lesz gond is.
Nem tudom milyen trofik vannak mert első játékban csak a játékot akarom élvezni szal meg se nézem a trofikat. -
-
Ő az ég királya!
És még nem is sikerült elkapni a madarat a jó pózba.
Addig nyomkodtam az options gombot hogy a nap is jó helyre került és azt már tudtam hova fogom tenbi a kamerát.Amúgy meg franc a fatty meatbe. Sok shardom van és arra is rájöttem hogy venni is tudok potiont.
-
-
Csak mertrámennék a lila modikra de józwn paraszt ésszel annyit gondolok hogy a nagyobb nehezebb elkenfelek nagyobb eséllyel dobhatnak lilát.
Mondjuk most pont egy wacher dobott egy lila stealt modit ruhához.Most megcsináltam a legtöbb training questet. Kettő maradt de ahhoz emberi enemy kell.
Plusz lenyomtam egy jó fél órás harcot.
A training miatt kerestem tamlert, és talaltam is egy csordát de közben becswtlakozott egy longleg meg egy behemot amit lekötöztem 3x és meglett még egy training quest. Aztán végül behúztam a közelben lévő thunderjavot is. Nem is volt olyan nehéz, bár azt aláírom volt mivel tamadnia.
Akartam lőni róla egy harci képet de mire eszembe jutott már le volt kopasztva és úgy nem jó hogy nem teljes pompajában van a képen.És most mentek és megyek dolgozni...
-
Öltem meg ballowbackeket stealthból csak csapdákkal. Kicsit türelemjáték volt de élveztem.
Arról tudsz valamit mondani higy van e valami rendszer abban hogy mi milyen modification cuccot dobhat?
Pl a nagyobbak dobnak ritkát mint lila vagy a jeges ellenfelek dobnak pl jeges modit vagy random az egész?Meg a másik dolog hogy mostmár van harvest arrowm. Ha jól értem ez lootot szerezni jó. De azt eddig is kaptam ha leszedtem az alkatrészt. Vagy ha eztel lövöm több esik?
-
válasz
Bad Pritt #420 üzenetére
Ok.
Most próbáltam ki először a war bow-t. Ja hogy ez így fagyaszt. Robbant egyet és fagyasztott mindent.
Az a baj hogy nekem nincs úgy stilusom hogy mivel harcoljak. Minden tetszik. A kifeszítettcsapda is a lekötözés is. A tearblast az a kedvencem onnantól hogy megláttak, a csúzlik is kurvajók, és ezzel az a baj hogy nincs elég slot a gyorsmenün. -
-
válasz
SH4D0W2011 #415 üzenetére
Köszi. Szerintem is jó kis kép lett.
A napot nem tudtam úgy belőni hogy mondjuk tükröződjön a vizen de helyette azt csinálta, és ez nemtudom mennyire látszik, hogy beállitottam hogy a lombok között úgy süssön át hogy csak az arcára essen a fény.
Nem vagyok semmiféle művész lélek de ehhez hasonlókat kezdtem el csinálni és nagyon megtetszett ez a fotó mód.Hogy a játékról is írjak. Most jártam ott hogy megtalaltam olint és lehetett dönteni. Életben hagytam és ez meg is lepte én meg itt gondolkodtam el hogy lehet e befolyásolni a storyt a döntéseimmel.
Meglehetett volna ölni? -
válasz
SH4D0W2011 #413 üzenetére
-
Hol a bag-eknél?
100slotos és tele van.
Lehet nem kéne minde materiálból sok de lusta vagyok megnézni hogy mihez mi kell és mennyibe kerül craftolni.
A szemekből meg szívekből egy slotra valót hagytam az összes többi az materiál meg állat bőrök és csontok meg egy kevés hús.Tényleg. Megnézem hogy a bőrök jók e még valamire ha minden zsák maxos mert mind az.
-
A thunderjaw az pont olyan hogy elég csak ránéznem a jószágra és érzem hogy amit dobhat azt tuti meg kell tartanom.
Egyébként a válaszaimnak van valami hatása vagy csak kifejezhetem maggam hogy hogy érzek adott szituációban a játéoban?
Szerintem a masodik.
Pl az elején mikor még kicsi voltam (igen én, mert ezt a játékot nem jatszom hanem ott vagyok, úgy bele tudom elni magam és ez annyira nem gyakori érzés tehát nagy érték) én csak megdobtam a gyerek kezét amiben a követ fogta mert úgy gondoltam inkább megmutatom hogy hogy nem érdemes velem baszakodni minthogy homlokon csapjam kővel.
Az hogy annyiban hagyjam a dolgot természetesen nem volt választható opció. -
válasz
PowerBuldog #400 üzenetére
Azt vágom. Csak akkor megnézem mi az ami még kell a többit meg eladom.
Lehet a legtöbb haszontalan lesz de én azért lelkesen veszem meg sorba pl a lila ruhákat es volt hogy kaptam egy ritka cuccot amiről tudtam hogy kell mert meg is jegyeztem de nem tudtam mit dodhatok el hogy fel tudjam venni mert a szemekből szívekből is csak 1-1 darab volt.De majd ma szerintem felírom (okosteló korszak azaz lefényképezem) az arusoknál hogy mi az ami még kellhet a többit meg sell.
-
Srácok. Ezek a szemek meg szivek jók valamire azon kívűl hogy ruh és fegyver vasárláshoz szükséges?
Mert tele vagyok folyamat.Egyébként en valami 35óránál tartok és 34mszíntű vagyok a %ot meg nemtom hol írja.
De éreztem vagy 10órának amit eddig beleraktam.
Lassan fogok haladni mert baromi jó ez a játék.Tegnap eljutottam egy dzsungelbe és voltak ott stalkerek.
Lapitottam a fűbe ők meg ott morogtak. Volt hogy ott mentek el mellettem és nagyon hangulatos volt. -
Nekem slim van és csendes. Mondjuk digit verzió szal lemezpörgetés nincs. De a ventik se hangosak.
-
Isten ez a játék!
S itt most nem a játékmechanikára gondolok meg a robotokra.
Maga a táj, a domborzat is lenyűgöz!
Legszivesebben minden négyzetcentit megnéznék.
Ma letértem a küldetésről és ilyen szűk kanyonban sétáltam az árnyékban. Majd ahogy kiértem oldalról sütött a nap és ahh, imádom! -
-
válasz
hyggelig #387 üzenetére
Én stealthből ledurrantottam a begyét szal mire észrevett már nem volt elektro támadása.
Mostmeg leküldtek egy arénaba hogy nyomozzak és elkezdett remegni föld majd előjött egy nagy robotvakonsaurus.
Mondjátok meg hogy én nem érzem a gurulást vagy kéne már a long dodge?
Nyomom mint a barom és mégis elér a dög. -
válasz
hyggelig #385 üzenetére
Azt szoktam. És néha rájövök hogy egy bucka betakarja a fű mögött.
Más. Megvan az első stormbirdem. Nem tagadom megölt párszor. Mondjuk nem is volt elég stock és sima potionom.
Egy kivételével lelőttem róla minden sárga alkatrészt aztán már csak ontottam rá a nyilat ahol értem.
Meg mikir elkábult szaladtam oda hogy adjak neki strikeot de nem találtam meg hol lehetne beszúrni. -
Na ezt majd megnézem. Egyébkent azt szoktam. Főleg a racoont mert az rögtön szalad ha próbálok közelebb menni hogy könnyebb legyen.
Én nem számolom a halált.
Nem szoktam keresni a sárga mászókákat se felfele se lefelé és van ahol mégsem lehet megállni a kinézett stiklán és leesek. -
Én se haltam még ellenféltől eddig. Az ég kiraly mikor nyomta az elektrót rám és a talaj elektromos maradt ott kezdődött a pánik.
Pont azzal vagyok bajba hogy kifogyok a fatty meatből és nem minden állat ad azt.
Egyébként harcba én minden stilust használok. A madarakat alap hogy lekötözöm mert úgy el is tudom talalni. Használom a csapdákat is meg a csúzlit is.
Amit egyszer peóbaltam ki és többet sose az a sorozatlövő cucc. Rattler vagy mi. Na az ott porosodik az inventoryba mert marhára nem tetszik.Tegnap volt egy érdekes jelenet. Kinéztem magamnak egy csapat lancehornet material miatt de valahogy behúztam harom hawkot is akik először nem is engem támadtak hanem felkaptak kettőt a prédáimból es elrepültek vele.
-
Amit nem szoktam pedig kellene az az átöltözés harc előtt.
Megkeztem stealthbe és mikor oda jutunk hogy nyilt harc van én még mindig a stealth ruhába vagánykodok...
Egyébként én eddig mindennek nekimentem amit láttam vwgy beadott. A caldrun barlanfot is megcsináltam ahogy beadta térképre.
Volt is izgalom a bellowback-el mert meg kontrolfreakkel se célzok valami pontosan ráadásul addig csak szarvasokkal meg egyéb normális méretü dögökkel volt dolgom.Azt mondjátok meg nekem hogy van e valami könnyű módszer a hp stock és a potion alapanyag farmolására?
-
válasz
SH4D0W2011 #371 üzenetére
Mindenkivel megküzdök én de mikor csak mati kell nem fogok leállni harcolni. Főleg ha silent strikeal egy szúrással le tudom szedni.
Meg az emberek elleni harc nem az igazi szóval azokat mindig sunyiból nyilazva meg csapdákkal oldom meg. -
válasz
SH4D0W2011 #369 üzenetére
Megvan. Mindig elfelejtek szkenelni.
Most eljutottam a második longneckhez és csak közben vettem észre hogy az egy ellenséges tábor is egyben.
Asszem most megállok kicsit es farmolászok mert itt nem vagyok akkora király mint korábban. Itt minden nagy ,gyors, nehéz feltörni és repül vagy mind ez egyszerre.
Találkoztam egy madárral amit etyszerüen csak az ég királyának neveztem el mert megeröltetés nélkül szedett cafatokra.
Eddig nindennek nekimentem ami új volt de itt ebben a sivatagban olyan stealthbe mozgok hogy solid snake megirigyelné. -
Na üdv! Végül csak idetaláltam.
Egy hete kezdtem el a játékot. Digitálisan vettem és nem akciósan de eddig totál megérte.
Jövök majd láma kérdéseimmel de előtte átolvasom a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation Portal
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest