- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganzer
aktív tag
válasz
glspeter1 #891 üzenetére
Nem tudom, akkor gondolom a complete edition-höz lehet köze a dolognak. Mert így nem tudom élvezni a játékot, és full random csinálja, cutscene, harc közben.. Behúztam ma délben a játékot, gondoltam éjfélig játszok vele, de így elment a kedvem mára, abba is hagytam az előbb.
-
emiki6
veterán
válasz
glspeter1 #138 üzenetére
Ez amúgy egy jó infó, de vért fogok izzadni, mire minden hunt os kihívás legjobb lesz.
Eddig csak egyet csináltam meg, a lőj le a grazerek hátáról 10 tartályt... asszem tizedikre ha sikerült 1:30-on belül és ez még a legkönnyebbek között van...
Szóval megveszem a lila fegyókat, az annyi egyelőre -
SH4D0W2011
őstag
válasz
glspeter1 #42 üzenetére
Végre játszottam vele én is vagy 4 órát, igaz sokra nem haladtam, még a próba előtt vagyok.
De ahogy mondod, eszméletlen.
Mivel egy régi notin játszogattam többnyire eddig, így nem vagyok hozzászokva a szép grafikához, de ez még így is bámulatos, ahogy kinéz, pedig csak egy régi FHD monitorom van. Az elejétől kezdve nagyon tetszik, még rendesen el is érzékenyültem, Aloy-t egyből a szívembe zártam.
Behúzott nagyon a játék hangulata, játszanék még én is, de muszáj aludni kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation Portal
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest