- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bella80_
tag
Most már kezd nagyon zavaró lenni, hogy egyszerűen nem jön rá frissités, még a 8.0.0.194 (C431E4R2P2) tartok és voda simem van. A páromnak már 2 hónapja megvan a legújabb frissités (telekom sim). Olvastam a kínai sim megoldást, de nem értem, légyszi valaki írja le nekem részletesen mit hogyan kell csinálnom. Próbáltam, hogy kivettem a sim kártyát, azonban az nem használt. Üzemidő témát se értem, de ezen már túltettem magam, nekem 1 nap vagy jó esetben 1,5 nap csak facebook és messenger minimálisan nyomkodva, páromnak 3 nap kevés böngészés.
-
Bella80_
tag
Nekem se jön rá frissités még az ai funkció sem, a páromnak már rég megvan és a mostani is jött neki nekem nem, ilyenkor mit lehet tenni? egyszerre vettük alzánál
-
Bella80_
tag
Nyár óta csökken, azt figyeltem meg mikor nyáron Törökbe voltunk és napközbe sokat fotoztam, ott kellett töltenem naponta elötte több mint 2 nap, azóta 1 napot bír, pedig kevesett beszélek, nem nézek rajta videót, alkalmazásinditás minimális megnéztem max. 2 indul el, ahogy eddig is. Tegnap feltöltöttem este nem használtam reggelre maradt 91 százalék, a férjemnek aki tegnap töltötte mint én 99 százalék. Nekem most 58%, neki 85% és sokat beszélt ma, két ugyanolyan telcsi egyszerre vettük. Már ki és bekapcsoltam semmi, tud akkumlátor elromlani ennyire? Érdemes visszaküldenem szervízbe megéri a macerát vagy minden nap töltöm, de azért gáz, mert pár hónapos telcsiről beszélünk.
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
A megjelenés óta megvan a telefon, azt vettem észre, hogy az akkumlátor eddig 2 napot kibírt, most meg 1 vagy néha jó esetben 1,5 napot. Mikor feltöltöm akkor 33 órát ír ki, a férjemé (úgyan ilyen ) 45 órát ír neki és neki 3 napig simán jó egyszerűen nem merül le előbb. Lehetséges, hogy az akkumlátorom ennyit romlott ilyen gyorsan? szervíz vagy esetleg másnak is ilyen. -
Bella80_
tag
válasz koboldozat #475 üzenetére
Ismétlem, hogy azzal műkődött, megoldodott, ez meg egy másik készülék.
-
Bella80_
tag
válasz koboldozat #472 üzenetére
Miért van az, hogy soha egyik telóval se volt próbléma a képmásolásnál, alapból egyből felismerte de ezt nem, többet nem is kérdezek, ugylátszik nem a segítség a fontos, hanem a támadás.
-
Bella80_
tag
válasz koboldozat #472 üzenetére
Nem a másik telóval müködött a total commanderen keresztül simán felismerte, de itt nem.
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Segítség kellene. Honor share keresztül szeretnék csatlakoztatni az asztali géphez, eddig nem sikerült de ma véletlenül csatlakozott (total commanderen keresztül), viszont a kép másolásnál kiirta, hogy írásvédett ezt vegyem le, nah hol tudom levenni, mert én ilyen opciót nem találok és rá se tettem. Ez az egyik kérdésem, a másik, hogy miért van az, hogy egyszer véletlenül megismerte a gép, de elötte és most utána próbálkozva már megint nem(úgyanazon wifi hálózaton vannak). A Honor magic 5 proval ilyen gondom nem volt, felismerte és mentek át a képek. Azért ez bosszantó egy ilyen értékű telónál, és sajnos nem jövök rá mit hogyan csináljak, hogy végre jó legyen. -
Bella80_
tag
Sziasztok!
A videót milyen módba állítsam be, hogy jó legyen a felvétel? oldalarány 4:3 és felbontás (21:9) 4K-ra volt állítva, de nem ájultam be tőle, nem volt annyira éles a felvétel, mint a másik telómon . Mit ronthattam el rajta...
-
Bella80_
tag
Ma megjött végre a telcsim, gyönyörű szép, még nem tudom sajna használni, mivel a tok még nem érkezett meg hozzá, így várnom kell. Beállítottam, annyit vettem észre, hogy szerintem a magic 5 pro-hoz képest sokkal melegebb volt a telcsi. Nektek is gyorsan melegszik, vagy lehet majd tokban nem fogom érezni
-
Bella80_
tag
válasz Klycsu1991 #315 üzenetére
Igen így van, ezt tudom, én csak úgy értettem, hogy ha most vettem magic 5 pro-t, akkor már 1 év elveszett
-
Bella80_
tag
Köszönöm, de én eredetei töltőt szeretnék venni aliról vagy bárhonnan de nem találtam eddig.
-
Bella80_
tag
Sziasztok! 2 nap múlva érkezik a Honor Magic 6 pro telcsim. Akinek van ilyen szeretném megkérdezni, hogy töltő adaptert hol és milyet vett hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest