Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
válasz Bella80_ #2559 üzenetére
Mint ahogy többen írták, csinálj egy gyári beállítás visszaállítást (jönnek az ünnepek, remélhetőleg lesz rá kis időd), de először jelentkezz ki a gugli fiókodból (ha több van, akkor mindegyikből) azaz töröld, tavolitsd el.
Talán 200 pro fórumán olvastam hogy ezen lépések kihagyása miatt valakinek gyári beállítás visszaállítás után lezárolt a telefonja és a honornál kellett kopogtasson megoldásért.
Ha megvan a visszaállítás és meg tudod oldani, akkor egy napig csak a gyári appokat használd, ne telepíts semmi mást. Ha így minden ok, akkor elvileg kizárható az aksi probléma. Utána felrakhatod a fontos, nélkülözhetetlen alkalmazásokat, majd jöhet az újabb egy napos tesztelés. Ha át ment a teszten, jöhet a többi app is... így ha megint megjelenik az indokolatlan nagy fogyasztás, lehet szűkíteni az alkalmazások listáján.Az ilyen merülés esetén nem árt egy akksi monitorozó app sem, amin az alkalmazások, vagy akár a hálózat fogyasztása is nyomon követhető.
Más, mindenkinek a frissítéséről
A 200 pro topikjában is olvasni frissítési anomáliáról, feleségemnek 200 proja van voda simmel mégis megkapja a frissítéseket.
Nekem viszont m6p-ra nem jön meg, sem voda fizikai sem voda esim-el.
Sőt, a céges 20-as vagy 30-es (már nem tudom hogy honnan lett hova hordozva) SIM kártyát berakva sem kapom meg..... így a problémát nem írnám egyértelműen a voda számlájára!
Amúgy sem értem hogy miért is kell(ene) hálózat a frissítéshez, más gyártóknál működik csak wifin is.
Én is kínai esim-mel frissítem, de nekem ez nem okoz problémát, ezért én személy szerint nem írom le a telót✌️ -
SsPL711
őstag
válasz Bella80_ #2559 üzenetére
Ki kell kapcsolni a google készülék keresést, az anonimizált felhasználói élmény javító feliratkozásokat, a GPS-t folyamatosan háttérben is használó programokat is Off-olni kell, a gps hely pontosítása érdekében a bluetooth és wifi használatot akkor is ha ezek nincsenek bekapcsolva...hirtelen ennyi.
A fentiek elég sokat javítanak az akku használaton.
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest