- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz demars #31955 üzenetére
Ha, ár/érték arányt veszed alapul, akkor szerintem most a Vredestein Sportrac 5 az egyik legjobb vétel, főleg a visszajelzések alapján, én ilyet vettem mindkettőre, abszolút csalódásmentes.
>>>W!nman*
Erre pár héttel korábban én is kíváncsi lettem volna. Nagyjából 4 órát qrtam el mire lepucoltam teljesen 4 felnit.
Első körben a kátránypöttyökkel kezdtem, amolyan házipraktika ha nincs oldószer, h étolajjal be kell kenni. Pár óra múlva valóban könnyebben feljöttek. 01. De egyesével kellett percekig pucolni az összes küllőt, küllőközt h tiszták legyenek, végül nyertem.A centírsúlyok ragasztóival kínlódtam én is a legtöbbet. Benzines rongy plusz körömmel vakarás kombó jött be, de beletelt pár órába mire lejött mind.
Nem muszáj gőgösen ragaszkodni a gyári váltómérethez, guminál persze kevébé számít az esztétkium, de pl. enyémre is 225-ös gumit ír a könyv 17-es felnihez, de annak olyan hasa, oldalfala van, h egyszerűen nem tetszik, így lett inkább egy feszesebb oldalfalú, 205/50R17-es méret.
DeathAdder
Ez lesz a 300V ugye? Autoteka-nál teljesen korrekt az ára, Sustina-nál így már csak 4000ft-tal drágább.
Hm, gondolkodom rajta én is. Csak kérdés, h ha gyárilag ilyen ez a motor (mindenhol írják HR-V kapcsán az olajfogyasztást), akkor vajon van-e értelme egy ilyen prémium olajat kipróbálnom, illetve ha így van megtervezve, nem ártok-e vele, ha egy olyan olajat öntetek bele, amit mondjuk nem fog enni.
Több olajjal kapcsolatos cikkben olvastam már, h ha egy motor eszi konstans csipegeti az olajat, az nem azt jelenti, h rossz, felújításra szorul, hanem így van megtervezve. Teljes higgadtsággal lehet használni ugyanazzal a legalább 5W40 viszkozitású olajjal, csak értelemszerűen figyelni kell a szintet.
Mindenesetre kíváncsi leszek a tapasztaltaidra, talán 1-1,5 hónapon belül már tudsz jelezni h eszi-e."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
demars
addikt
válasz demars #31955 üzenetére
Lejárt az időm...
Néztem a toyo márkát. T1R Proxes ennek elég jó a mintázata, V alakban rendezett, ezek jól kivezetik a vizet a tapadási felület alól.
Itt többen is használtok ilyen toyo gumikat, esőben is jó?
Amúgy árban jóval olcsóbb, mint egy michelin.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest