- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vinibali #483 üzenetére
Csináltam ugyanolyat az alapján a ht7 gyári rom scatter file-jából.
Viszont amikor írtad, hogy lehet kézzel fájlokat hozzáadni, akkor rájöttem, hogy ugyanezt az eredetivel is meg lehet csinálni, így inkább azzal csináltam.Szerintem az USB mód nem megfelelő. Hiába ismeri fel a telót Mediatek USB device-nak, nem megy át META módba a teló. Az összes eddig látott videón átvált a driver neve VCOM-ra, de nálam nem.
Ha a SP-flashtool nélkül csatlakoztatom a telót, akkor meg folyamatosan csatlakozik, leakad, megint csatlakozik, leakad, és ezt csinálja a végtelenségig. SP-flashtool futás közben stabilizálódik, de szerintem akkor is ezzel lesz a baj.Próbáltam teszt pontot keresni a NYÁK-on, de sajna az én multiméterem nem köti össze a mérendő pontokat sípolós üzemmódban, úgyhogy majd újra kell kezdenem a tesztpont keresést egy kábeldarabbal.
-
válasz
vinibali #474 üzenetére
Kössz!
Ez sajna nem megfelelő formátum nekem.
Ez a formátum akkor jó, ha egy db file-ban van az egész rom. ezért lenne szükségem egy backup file-ra, mert az egyben van.Eza formátum nem teszi lehetővé több file betöltését, mert nincs információ arra, hogy mit töltsön be az adott helyre.
Az én telóm rom-ja ilyen scater file-t tartalmaz.
Ezek a mappában lévő file-ok: -
válasz
vinibali #472 üzenetére
Honnan nézted ki a szintaxisát?
Mert ami a rom-hoz van scatter file, azt nem fogadja el a régi sp-tools. Betölti a logo-t és még egy image file-t a kb. 10-11-ből, és azt mondja, hogy hibás a scatter file. A maradék 8-9 sornál nem rakja be az utolsó oszlopba a file-t, és a kezdő és vég address-eket sem ismeri fel ezeknél.
Megnéztem hogy a két jó sor miben különbözik felépítésben, de kb. semmiben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest