- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozser53
csendes tag
A TWRP-ben az új ROM felrakása előtt mit töröltél, ill. ha jól emlékszem, van egy formázási lehetőség is. Lehet, hogy formázni kellett volna? Én mindent az SD kártyára raktam fel és onnan pakoltam a ROM-t, gapps-t.
Nem próbáltál valami lájtosabb gapps figurát? Amit az előző kommentemben kérdeztem, az nem neked szól, de már rá is jöttem a megoldásra. -
tozser53
csendes tag
A magyart sikerült megtalálnom. Elsőre csak egy system -t vizsgáló appot raktam fel mindkettőre. CPU és RAM "fogyasztásban" nálam a StarOs győzött. Van még egy fontos dolog - legalább is számomra -, lehet, hogy tévedek: A MIUI-nél, működés közben a tel. felső része - a lelke - kézzel tapinthatóan melegedett. A StarOs-sel jártam így, mikor egy nagyobb terjedelmű gapps-ot raktam rá. Akkor még nem tudtam, hol találom a neki megfelelőt, a "MR_gappsPico"-t, amiben a fiúk segítettek.Az accelerometer mindkét ROM-nál ugyanazt produkálja. A "Z" axis fixen valami 4,8 értéknél vagyon leragadva, így sem a képernyő forgatás, sem a fényképező nem működik korrektül, de ez legyen a legkevesebb.A dr.Web-em sajnos "kimúlt, ezért nem tudtam megvizsgálni, tartogat-e systemben rejtező vírust. Számomra nem lényeges -sőt- , hogy a gugli mennyi felesleges appját akarja ránk sózni. A kérdésem: Nekem éjszakára a gépem kikapcsol. Reggeli indításkor, néhány app (Talk caller Name, Cube ACr) -ot a "Beállítások","Kisegítő lehetőségek", "Szolgáltatások"-nál kikapcsol és , ha nem kapcsolom vissza, ezek az appok nem működnek. Mielőtt valaki megkérdezné, ezek az appok a "Auto start apps management"-ben be vannak kapcsolva.
-
tozser53
csendes tag
A dr Web a StarOs-ben is talált "rossz" appokat. Másolom őket, mármint a nevüket :SoftwareUpdateClient.odex, SoftwareUpdateClient.apk, FWUpgradeProvider.odex, FWUpgrade.odex, fotabinder. No, ezek mind a system-ben csücsültek és a dr Web-en kívül más irtó nem is jelzett vírust. Talán mert jobban függnek a guglitól? Néhány hozzászólással feljebb "zsolt974 (511)" ugyanerről szólt. Az én tudásom szerint csak rootolt masinán lehet kiszedni az ide fészkelt appokat. A dr. Web sem tudott vele mit csinálni a jelzésen kívül. A StarOs hibáit már leírtam, de ha valami bővebbet írnál a MIUI 8-ról. Gondolom And. 6 az alap. Milyen ver. számot visel? A StarOs a ver.9.1.1-ből lett kifaragva, ha jól emlékszem és a "Beállítások" - "Memória" - " 3 órás átlagos mem. használat felugrott a már írt 100MB-al a Wayteq által gariban kicserélt ver. 6.1.5-höz képest.Ezért kérdeztem, hogy mennyivel karcsúbb a miui-s.
-
Juhi113
csendes tag
Megcsináltam ami a videóban meg a másik linkbe van de ez a mocsok ADB-n keresztül nem akar csatlakozni, COM porton igen de a Flash tool semmilyen verzióba nem tölti át a fileokat a TWRP néha áttőltődik de azt sem tudom elindítani a telón. Ha töltőre dugom akkor kb 2-3 percenként felvillan a kijelző és a töltés jelet mutatja és ennyi valahogy megragadt ebbe az állapotba és semmi nem akar úgy működni rajta ahogy a linkekbe le van írva. ☹️
-
tozser53
csendes tag
Szia chariot!
Amit a Lineage 13-ról és a MIUI 8-ról írtál, érdekel. Találtam a needrom.com-on egy Lineage 13 rootolt ROM-t, a MIUI 8 még nincs meg. A valamikor vásárolt HT16-os valami ver. 1.0.5.-tel (talán, bár már nem emlékszem a pontos ver. -re) gyors volt, kevés RAM-t zabált (min. saját appokkal a 700 MB-t súrolta a 3 órás átlag) A Femiki által ajánlott StarOs van most a gépemen. Alapban jó! Az előnye: Lehetett rootolni. Ki tudtam szedni a ) zsolt974 "511"-es infójában is közölt gyári "dögöket".Hátrányai: Valami 9. akárhányas verzióra épül és alapban 100 MB-tal több RAM-ot fogyaszt átlagban. Ami kevésbé számít: A képforgatás nem megy, de ez talán a kisebbik gond. Ha az általad felrakott ROM + a kisegítők többet érnek ennél, írd le, honnan és mit töltsek le, valamint a segítő infókat légy oly'szíves. -
tozser53
csendes tag
Kezdem nem érteni ezt a rohanást. Most akkor milyen készüléken, milyen ROM van, ... rootolt, vagy nem?
Ezideig a Ht16-on a rootolt ROM-k közül a StarOs-t talált(uk)am és használom. A Ht16 RAM és egyéb kapacitása mi mást visel még el? A miui, meg "miau" nem a saját készülékéhez való? És a StarOs-n kívül van még valami, amivel ki tudom ütni a cégek által bérakott időzített reklám s egyéb bombákat. Magyarul, hogy hozzáférjek a szisztémhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest