- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
femiki
tag
válasz
tozser53 #582 üzenetére
Én sok mindent vásárolok az Aliról. A vásárláshoz regisztrálnod kell, ha még nem tetted volna meg. Csak bankkártyával tudsz vásárolni, (mastercard; maestro; visa; stb.) az árakat dollárban látod, de forintban fizetsz, ezt a bankod váltja át. Itt egy neked megfelelő akksi:
[link] -
femiki
tag
válasz
tozser53 #576 üzenetére
Igy van, nálam is igy kell csinálni. A 2-per az alvóba teszi, tehát kikapcsolja, ugyan akkor zárolja is. Én nem találtam máshol zárolási beállitást, igaz nem is nagyon kerestem.
A "screen-off-and-lock"-nál én úgy értelmezem, hogy kikapcsolja és egyben zárolja a képernyőt.
De régebben már irtam, hogy én csak munkahelyen használom ezt a telót, oda megfelel, ezért nem igazán merültem bele a lelkébe, lényeg hogy telefonálni lehessen vele.De sokat nem is lehet várni tőle ennyi pénzért.
-
chariot
csendes tag
válasz
tozser53 #570 üzenetére
Én töröltem mindent, és ahogy láttam, a staros partícionált is, szóval minden törölve lett. Működött is, de néhány percenként leállt a tapi, ki és be kellett kapcsolni a képernyőt, és ment tovább. De néha a követés is dadogott. Még még csúnya is volt imho, de ez egyéni ízlés kérdése.
Cserében a miui flottul, gyorsan röccenés nélkül tette a dolgát. Kb egy napig hagytam futni, ezalatt kb 25%-ot fogyasztott. Repülő üzemmód + wifi. De én raktam rá Blokada-t és Greenify-t is, azok csökkenthették a fogyasztást.
-
chariot
csendes tag
válasz
tozser53 #564 üzenetére
Fogaskerék ikon. Onnantól kitartás kérdése. A nyelvi beállítás az egyéb funkciók (talán далее... vagy tán более...) alatt van. Kb a 3. kupac utolsó sora lehet, ha jól emlékszem. Almenűt ha megtaláltad keresd a язык opciót. Ott már megtalálod a felsorolást. Ha semmiképp nem megy, akkor olvasd végig, sorról sorra, az almenűket is.
Ha ez megvan az óra beállításnál a régió automatikus beállítást kapcsold ki! Helyette a szolgáltató lekérdezését használd! -
chariot
csendes tag
válasz
tozser53 #561 üzenetére
Sajnos a telefont már visszaadtam a tulajdonosának, ezért mérési adatokkal már nem szolgálhatok!
A MIUI-ról annyit tudtam, hogy android 6-os alapú és ehhez a chipsethez való, de mivel ez az egy volt, én meg nem néztem a pontos verziószámát! Akkor már 36 órája telefont hegesztettem, örültem, hogy valami működik! Sajnálom.
-
chariot
csendes tag
válasz
tozser53 #556 üzenetére
A MIUI 8 rom innen van:
https://www.getdroidtips.com/miui-8-homtom-ht16/
Én a végén nem rootoltam, mert abszolút kezdőnek lesz, de kipróbáltam és működni látszott a staros csomaghoz letölthető supersu.
A gapps 600 csomagot pedig innen szedtem:
https://androidhost.org/22Wwx
Úttóbit fel flasselve 2-3(4) újraindítás is kellett, nem tom miért, mire fészket rakott, addig le-leállt használatkor. De utána "belejött, azóta működik. -
chariot
csendes tag
válasz
tozser53 #552 üzenetére
Szia!
Feltettem rá a starost, de laggolt, lassú volt, nem tetszett. Az érintő képernyő néha fagyott, ki és be kellett kapcsolni a kijelzőt, hogy tovább működjön. Ezért leszedtem egy orosz Lineage 13-at és felraktam. Csak oroszul és angolul tudott, de jól ment, viszont a telefon gazdája nem tud angolul. Ezért felraktam rá egy orosz MIUI 8-at. Azt már lehetett magyarítani, flottul és gyorsan működik. A Google szolgáltatásokhoz felkerült még rá egy gapps 600 csomag is, innentől már lett google play is, és minden működik. Én ebben a csomagban nem látok illegál letöltéseket. Tettem rá egy blokádát, az csak reklám oldalakat szűr rajta, mást nem. -
femiki
tag
válasz
tozser53 #488 üzenetére
Ez érdekes. Mint irtam, nálam átlagos használat mellett, ami nálam napi kb. 20-30 perc telefonálást jelent, 3-napig birja és kb. 30%-ra merül. Mivel nekem ez céges telefon, most nem volt használva 6-napig csak bekapcsolva hagytam, és 82%-ra merült. Nálad valami a háttérben állandóan futhat. Esetleg wifi, adatkapcsolat, amit valamelyik program használ.
-
Sokka
aktív tag
válasz
tozser53 #477 üzenetére
Üdv. Csütörtök megcsináltam a másikat is. Ez is rendben van. Viszont azt megjegyzem, hogy ennél a TWRP után rögtön gyalultam, és úgy telepítettem a rom-ot. Ezáltal, miután felraktam a gapps-ot is újfent elment a billentyűzet. Tehát szerintem ez a gapps nem tartalmazza.
A megoldás az, ha felraktad a szűz telefonra a rom-ot, jelentkezz be rajt a Google fiókba, tölts le egy billentyűzetet, állítsd be alapértelmezettnek, és csak azután rakd fel a gapps-ot.Mivel új rendszer van, kissé gyorsabban fog merülni, és úgy vettük észre, hogy lassabban is tölt. De ez később visszaáll a normális értékre.
-
Sokka
aktív tag
válasz
tozser53 #470 üzenetére
Ez amit most csináltam ez a V1.5-ös volt, de mint ahogy Femiki írta nekem, a verziószám mindegy.
A lényeg, hogy az ő összefoglalása alapján csináld, de a TWRP-t rakd a kártyára, meg csomagold ki a gépre is.
Én személy szerint bemásoltam a file-jait a Flash Tool mappájába, és amikor indítottam a programot, automatikusan betallózta magának.
Aztán a többit már Recowery-ből installálod. -
femiki
tag
válasz
tozser53 #465 üzenetére
Őszintén, nem tudom, mert én csak telefonálásra használom, semmi játék. Néha net, meg Messenger. Egyik sem akad. Viszont az akku idő sokkal jobb mint a gyári Rommal, most átlag 4-napot bír, még előtte csak 2-napot. De ez a telefon szerintem másra nem is való, csak telefonálásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest