Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
28 éves lettem, szóval OTPnél át fognak dobni Jump-ról Bázis vagy Smart díjcsomagra
Ezek a magyar bankok csomagjai között mennyire számítanak jónak? vannak ennél jobbak valamelyik másik banknál?
van egy Bónusz hitelkártyám, szóval kényelmesnek tartom, hogy saját számlán belül díjmentesen törlesztem, de ezen kívül más dolog nem köt az OTPhez
- rendszeres jövedelmem van (2-300k közötti)
- a betéti kártyát havonta 1-2x szinte csak és kizárólag KP felvételre használom
- minden vásárlást a Bonus Gold kártyámmal intézek
- havi 1-2 utalás 100k alattiak (és ezen felül 1 db utalás a hitelkártyát törleszteni)Ami kellene nekem: számlavezetési díj minél kisebb legyen és jó lenne ha SMS értesítés nem vinne el egy vagyont. Pont emiatt én nagyon fontolgatom, hogy maradok az OTP Bázisnál. Plusz kényelmi faktor: OTP fiók itt van mellettünk 2 perc sétára.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Megújult a PROHARDVER!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Last Epoch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest