- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Aktív témák
-
verser233
senior tag
válasz
Bálintosz #29 üzenetére
Én komolyan nem értem hogy mit nem értesz ezek után! Többen is megadták ezt a címet: http://dchun.hq.hu akkor meg miért nem nézed meg?? tök magyar az egész le van írva, bocs hogy ezt mondom de idegesítő hogy tök alapokat kérdezel meg, holott már monták hogy hova menj (http://dchun.hq.hu) olvasd át szépen kövesd a lépéseket, ennyi............................................ ha ezek után sem érted maradj a kazaa-nal:DD
-
acer_
aktív tag
válasz
Bálintosz #34 üzenetére
Na látod, erre is ott a válasz a 2 linken. Nem kell mindent egyesével megkérdezgetni, ott le van irva minden.
Ezt most nem ellened, vagy a kérdéseid ellen mondom/irom, de jó darabig op voltam az independencen, és ott napi 10-20 ember keresett meg ilyen jellegűekkel. Szal itt jöttem rá, h felesleges mindenkinek mindent leirni, mikor fenn van 1-2 helyen egy komplett anyag. -
Viktor77
titán
válasz
Bálintosz #17 üzenetére
Persze hogy nem keres, hublistád van? Amúgy a neved így írd be: [HUN]bálint, jópár magyar hubra be se engednek ha nem így van.
Ja, megosztáshoz válaszd ki azokat a könyvtárakat, meghajtókat, amiket másokkal is megosztasz. Legyen legalább 15giga, akkor sehol nem kesz gond, de van ahol kevesebb is elég.
És ugyanott alul a slotoknál annyiszor 3-at állíts be(ennyien tölthetnek tőled), ahány hub-on akarsz lenni egyszerre.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest