- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
acer_
aktív tag
válasz
Bálintosz #34 üzenetére
Na látod, erre is ott a válasz a 2 linken. Nem kell mindent egyesével megkérdezgetni, ott le van irva minden.
Ezt most nem ellened, vagy a kérdéseid ellen mondom/irom, de jó darabig op voltam az independencen, és ott napi 10-20 ember keresett meg ilyen jellegűekkel. Szal itt jöttem rá, h felesleges mindenkinek mindent leirni, mikor fenn van 1-2 helyen egy komplett anyag. -
acer_
aktív tag
nem. a sima ++ kliens mappájába másold be.
ja, ez a #30-ra a válasz, csak nem nyomtam a válaszol gombra...
[Szerkesztve] -
acer_
aktív tag
Próbáljátok ki a többszálas klienst! [L]http://zdc.atw.hu[/L]
További + benne pl. a tömörített adatátvitel, időszakos limitek (pl. csak reggel 8tól 4ig van upload limited), meg hasonlók.
illetve akinek ez nem jön be, annak [L]http://odc.gempond.com[/L] Opera's Dc client.
Nekem 2 gépem van dc-n, egyik a zdc klienssel, másik az o-val.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest