- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
hz hefti
tag
Bővebben: link
szereztem melyladat + haver normalis gepevel fenykepezve(eredeti kep 3024x2016) -
hz hefti
tag
közben
-
hz hefti
tag
válasz
Motion_Blur #560 üzenetére
az sem rosz alternativa
en hujetkapnek a vilagitastol az tuti -
hz hefti
tag
esetleg allvany
-
hz hefti
tag
kb 2 evvel ezelott ugy nezett ki a szobam, hogy belepeskor mar teljes sotetseg a nap barmely szakaban, elsokent egy altalanos taroloegyseg fogadott egy vesszo fotel szemelyeben, aztan mogotte az agyam. tole jobbra a foldon tankonyv dune, hangfal szerelesi allapotban. szonyegen forgacs, vezetekek, szerszamok -ez utobboibol annyi, amennyi egy motor szetszerekesehez szukseges, tehat kb egy kisebb szerszamosladanyi-, szoba kozepen hatalmas es kenyelmes fotel, elotte szg. melette iroasztal. az utobb emlitett butordarabot kb 5eve, miota gimis lettem kizarolag tarolasra hasznaltam. minden volt rajta. alatta szinzten jhangfaldarabok, hangszorok, ladakl es konyvek. por lepett mindent. ezze meg itt-ptt 1-2 budoszokni stb nadrag polo ilyesmi. es ez minden honapban teljesemn fel lett szamolva. a szemet mennyisege kb 1db nagy szemeteszsak volt amit kihordtam. aztan megrendesedtem. es ilyenek nem fordulnak mar elo. kepem nincs rola. ja es meg 4 szekreny teteje telegorva minden hujeseggel.
ezt csak elrettenteskent -
hz hefti
tag
ismeros szobaja Bővebben: link
-
hz hefti
tag
-
hz hefti
tag
koszi
van kep a regi szobamrol is
Bővebben: link -
hz hefti
tag
nah hamar hangfal
na meg az ''asztal''
kb feleves kep, nem sok minden valltozott
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged