- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #15368 üzenetére
na jólvan, ne offoljunk annyit
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #15364 üzenetére
Szerintem olyan mint egy autó
Szvsz for3l ajánlása üt..Főleg valami piros (ledes) ventikkel
Nyamm... -
syC
addikt
válasz
Ez tényleg relatív, nem érdemes ebbe belebonyolódni
-
for3l
senior tag
válasz
de pl. egy black true + egy ilyen lap társaságában már mindjárt másként fest a leányzó.
még mindig jobb - kizárólag esztétikáról van szó - mint egy kék gigabyte lapui.: különben valószinű, hogy én is megszabadulnék a stock cooler-től, csak engem először a hangja motiválna ehhez a lépéshez.
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #15362 üzenetére
kinek mi ...
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #15360 üzenetére
szerintem durván néz ki. nekem nagyon tetszik, főleg a hátulja, hogy csak a backplate helye van kivágva.
a piros rész is jó hátul, legalább több helyre megy a meleg levegő.
-
syC
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #15326 üzenetére
Egy idő után újra kitágul, amikor fel van húzva a kábelre
-
syC
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #15323 üzenetére
Nincs. Br4d-é is 4es.
mod: oválisból újra kerekké
-
syC
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #15317 üzenetére
4mm (vasquez)
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #15307 üzenetére
De mikor láthatunk tőled saját készítésű gépet, mert ugye linkelni mindenki tud, de gépet szépen moddingolni már....
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #15292 üzenetére
whos next után van a legújabb gép, elég rég frissült.
-
nádasi
tag
válasz
Oldalt van a premier dátum.
-
jones965
Modder
válasz
Legegyszerűbb a számozást figyelni, jelenleg a 32.-nél tartanak.
-
syC
addikt
válasz
Ez már rég óta fennt van. Pleximod.de -n asszem fenntvan az összes projektje. Kemény...
mod: Jóreggelt!
-
válasz
MDPC Premiere: 14th May 2008 (jobb oldalt)
Benny design-ja, jó gépeket tud összerakni a srác...
-
Henk
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #15179 üzenetére
Nem teljesen szemből készült a kép és így nem adja annyira vissza, de nézd meg a vga elejéhez képest a nyák végét mennyivel lejjebb van.
Mondjuk azért ez sokkal vékonyabb és jobban hajlik mint egy alaplap. -
Henk
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #15176 üzenetére
Nekem is volt ilyen hűtőm és iszonyatosan hajlítja a nyákot. Ráadásul az enyém úgy volt felrakva, hogy a gpu fele nézett a borda, lefele. A nyák vége kb 1cm-rel lejjebb volt mint az eleje. Az elején volt is aggodalom miatta.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #15176 üzenetére
A csatik kicsit lefelé húzzák a seggét, illetve a hűtő is nyomja azért lefelé.
-
moho-jojo
tag
válasz
Cthulhu Dawn #15168 üzenetére
Köszi
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #15160 üzenetére
ez szép sötét kávébarna, maximum az én alaplapom fosszínű, meg a p5b
-
stikyo
tag
válasz
Cthulhu Dawn #15124 üzenetére
Bazzz!! Ez kemény..
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #15154 üzenetére
Ez van kérem, legalább ez egyedi, nem úgy mint a giga lapok
-
scream
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #15152 üzenetére
fesse át ??
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #15134 üzenetére
tudom...
de akkor is!...
elrontani így egy szép házikót...hejj hejj... -
Hurkaleves
őstag
válasz
szerintem irgalmatlan ronda lett...
a bele ölt munka nálam nem tükrözi a végeredmény szépségét, dizájnosságát....
nem is tudom mintha az 50-es évek lenne keresztezve a maival....pf....de az is elb@szva...
belülről ok. de a külső... hát nem egy dizájner a gyerek...vagy abból is a legrosszabb...sorry.
-
Zsubi
őstag
válasz
Ütős lett
Nem kevés munka lehetett vele
-
válasz
Cthulhu Dawn #15077 üzenetére
Az én tápomon az ATX vezetékek többsége 2mm átmérőjű, de van 1,5-es is közte. A többi vezeték (PCI 6pin, ATX +12V) 2mm-es, tehát ahhoz még hozzájön a harisnya is, ezek kiadják a 3mm-t. Így a 4mm-es zsugort nem könnyű ráhúzni (ügyeskedni kell), a 6-os simán rámegy és jó esetben éppen passzolni fog rá.
-
válasz
Cthulhu Dawn #15074 üzenetére
Attól függ mit kell harisnyázni. Ha a kábelt erenként szeretnéd, akkor 3-4mm-es zsugorcső kell (1,5-2mm-re megy össze). A 6mm-es nem szorul úgy rá, de meg lehet próbálni. Ha pl. egy venti háromeres kábelét (együtt), akkor arra jó a 6mm-es (3-ra megy össze). A legtöbb helyen csak 2:1 zsugorodási arányút lehet kapni.
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #15031 üzenetére
én is sokat haladtam, beharisnyáztam 4 rövid drótot a molexhez...
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #15025 üzenetére
az lehet, csak nem biztos hogy van türelmem, és cuccom hozzá (na meg kézügyességem)
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #15013 üzenetére
csak neked újak.
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #15013 üzenetére
régiek már
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #14998 üzenetére
Sajna nincs
Vagyis van de már nem akarom megkérni, pedig ő tud lézerrel is, van lehetősége is, de nagyon elfoglalt és kb jövőre is ugyan itt tartanék....
Melyik ház mellett döntöttél végül?
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #14984 üzenetére
Szinterezésnél annyit tudok hátrányként, ha nagyon odaütsz a festésnek, akkor megrepedhet és ekkor darabokban elválik a festék az anyagtól, mint amikor a kéreg lehámlik a fáról. Ecsetes festésnél ugyebár ez nem így történik. Na de ejtettem már le festett cuccot és nem lett baja, szóval nagy erőhatás kell ahhoz vagy hogy szerencsétlenül essen le. De nem hiszem, h dobálni akarod a géped.
Eloxálásnál nem tudom mennyire "stabil" a festés.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #14984 üzenetére
Ha időtálló felületet szeretnél akkor egyértelmű hogy jobb mint bármely más kezelés!
Árról nem tudok nyilatkozni sajnos
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #14976 üzenetére
Ez itt van Nyíregyházán. Ha budapesti vagy akkor picit messze van
Ndruu: Biztos van valami zsírtalanítás. Hétvégén megérdeklődöm a dolgokat, ugyanis én is akarok majd festetni egy házat.
kelzsoca: Arra kíváncsi vagyok, h az aluminiumot ugyanúgy lehet-e festeni, mint a vasat. De mindenképp utánajárok ennek.
-
válasz
Cthulhu Dawn #14979 üzenetére
Természetesen. Az alumínium porszórása olcsóbb is, mint pl. az acélé, mert az acélra még egy külső réteget is fel kell vinni, ami megdrágítja a folyamatot.
Munkafolyamat -
kelzsoca
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #14979 üzenetére
De lehet szinterezni is.
-
válasz
Cthulhu Dawn #14974 üzenetére
Én csak a belső szerkezetet szeretném megcsináltatni, az annyit jelent, hogy az oldallapokon kívül mindent. Erre kaptam egy 3k+áfás ajánlatot, ami szerintem teljesen jó. A teljes gép szerintem 5k körül jönne ki.
Jövő héten meglátjuk hogy alakul, addig még szerzek egy ideiglenes kölcsön házat.
UdVi86: Zsírtalanítást ők mindenképpen elvégzik, másképp nem is érdemes dolgozniuk, mert nem tapadna fel rendesen a cucc.
Kérdezz rá, hátha megtudunk valami okosat. -
válasz
Cthulhu Dawn #14969 üzenetére
Erre is rákérdeztem, hogy egyben vagy darabokban vállalják-e.
UdVi86: Úgy azért könnyebb dolgod van...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #14946 üzenetére
3.2 mm
Zájec
Minden jó is lenne,csak ne erre a xar képfeltöltésre töltsd fel a képeket, inkább imageshack
-
for3l
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #14921 üzenetére
jó az! nem makrózni fogod a harisnyákat, a 24 pines-en (ahol a legjobban látszódik) meg olyan sűrűn lesznek, hogy sztem igy is nagyon jól fog mutatni!
újra megy a gépem!
kezd vicces lenni, illetve, azon már lehet, hogy túl vagyunk..
-
scream
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14927 üzenetére
szerencsére csak 35 métert kell átmasszíroznod kerekké
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #14923 üzenetére
Persze-persze
Csak mondom hogy a zsugorcső jobban összerántja a harisnyát
Én a hajszárítót ajánlom a művelethez majd, mivel az picivel lassabb, és tudod szabályozni a melegedést, ezáltal a zsugorodást!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #14921 üzenetére
Hát bizony ez lehetne jobb is, és azt se felejtsd el hogy a zsugorcső kipréseli teljesen a kábelt, ott még jobban fog látszódni, hogy kisebb méret kellett volna
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14889 üzenetére
pontosan
-
válasz
Cthulhu Dawn #14870 üzenetére
Megnéztem és szerintem ez a 4mm-es a maximum, amit fel lehet rá tenni. Pont rámegy és kb. ilyen szoros lesz a végeredmény.
Most ott tartok, hogy megint vennem kell, de legalább 6mm-eset. Csúnya az a sárga SATA kábel... A 4mm-eset akárhogy erőszakoltam, akkor sem ment rá, pedig szétszedtem a csatlakozót is. Ahhoz külön zsugorcső... Blee
A festés lesz a legdrágább, előre félek tőle, mennyiért sikerül szereznem matt fekete sparyt. -
válasz
Cthulhu Dawn #14845 üzenetére
Egyelőre kétkedem, hogy mennyire jó rá a 4mm-es kábel, de holnap rápróbálom a Vargáné tápra és meglátjuk...
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #14850 üzenetére
Nem tág, hanem fel van tekercselve gyárilag és kicsit ellapul, az az egy nem állt be irányba(az anyját nekije
)
Ezen nem éredemes görcsölni amúgy, ez harisnya, elég képlékeny, soha nem fog úgy állni ahogy szeretnéd.Zsubi, BR4D -
Nem stopperoltam, de akinek nincs jó sok türelme az hozzá nem fogjon.
-
PartyShan
aktív tag
válasz
Ne parázz már annyit
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #14850 üzenetére
Akkor rendeljünk inkább 3-asat
Vazze, engem nem érdekel, csak legyen már kész. Úgyse rondább semmivel se. -
S.Y.S.
aktív tag
válasz
Igy mutat ventin.
A hosszabbitó az én művem. -
törölt tag
válasz
Szerinted ez szép? Ha igen, akkor ne aggódj.
szerk.: Ja igen, megérkezett a hosszabító (24pin, 8pin) már csak harisnyára várok, elrendezem a kábeleket, és kész is a gép.
-
Henk
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14813 üzenetére
Hát ez midi tower,de annyira nem kicsi.(455x455x244)
Felül annyi hely van,hogy egy radi beszerelhető oda,sőt adnak hozzá két lemezt amivel a felső venti helyére szerelhető a radiátor.Oldalra tették a tápot így alacsonyabb lehet valamivel.A belsejét megcsinálni pedig teljesen lehetetlen,sehova nem lehet eldugni a kábeleket.
ll-kobe:ez az Aurora olyan nagy,hogy elvesznek benne az alkatrészek,pl nekem ez sem jön be annyira,ezek a bazi nagy tornyok.Dehát kinek a pap,kinek a paplan. -
scream
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14813 üzenetére
kicsi a bors, de erős
meg halk
és macerás a Megahalems beszerelése
-
scream
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14803 üzenetére
vagy töltse ki a felső 3/4 részt
egy kicsit viccesen hat hogy az alaplap meg minden eltűnik a gépben és olyan üres hatása lesz
-
LLKobe
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14771 üzenetére
-
Lamellus
tag
válasz
Cthulhu Dawn #14738 üzenetére
Őket is elérte a válság?
PartyShan: Mennyibe kerülnek az alapanyagok a festéshez? Mert így még K62-őt is olcsóbb venni, mint K58-at festetni náluk.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #14732 üzenetére
Akkor még nV volt...utána lett lap+vga+memó csere...így lettem Ati-s. Anyagilag jól jöttem ki a dologból. Mondjuk a csiri-csáré Giga lapba hülyén is mutatott volna a fekete GTX280 az ezüst Thermalright HR-03GTX-el...
-
válasz
Cthulhu Dawn #14726 üzenetére
Én szívesen benne lennék, de csak abban az esetben, ha legalább 4 ember összegyűlik erre a vásárlásra.
Ez jól jönne, mert feketében itthon nem lehet kapni, a sima alu pedig drága.Szilikon élvédő - VII. kerület, Murányi u. 48.
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14729 üzenetére
szívesen beruháznék egy scythe vinyótartóba, k*rvaolcsó, de nem megy akkor sem
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14726 üzenetére
mennyi a pk? csak érdeklődésképpen.
-
PartyShan
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #14717 üzenetére
Igen annyit számoltam.
ceaser: ez volt a kezdeményezésem. sajnos csak 100m volt nekik.
-
Hevius
tag
válasz
Cthulhu Dawn #14697 üzenetére
Okés csak azért kérdeztem, hogy tud-e valaki a ModeCom létezéséről!
És valakinek van is ilyen háza?
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #14642 üzenetére
Nem értettem, mire mondod, azért kérdeztem...
Ó szerintem mindegy, hogy LL, vagy CM h szépen meg van csinálva...
Ugy erre volt itt egy példa nem is olyan régen, hogy lehet arany rögökkel kirakva a házad, géped, ha úgy néz ki mint a hányás....egy másik példa
Itt van egy két furcsaság még
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #14637 üzenetére
Kinek mi tetszik! Már korábban dumáltuk, hogy nekem mi miatt nem tetszenek a Coller Master házak.. persze képekről - élőben lehet a cm is kellmes meglepetés lenne számomra...
Szerintem itt senki nem arcoskodik, vagy ezt nem tudom, hogy érted?
Én csak örülök, hogy van végre egy jó kis elegantos' házam amit szépen be tudok rendezni az elképzeléseim szerintMmDorian: Nekem is tetszik
Szeretem az ilyen kis "birodalmakat"!!!
-
Voyage
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #14637 üzenetére
Pfujj, iszonyat ronda.
Lian_liből is kb csak 2 ház tetszik. -
syC
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #14630 üzenetére
Mo-on mi nincsen túlárazva?
-
Voyage
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #14630 üzenetére
Stacker 830, Cosmos...
-
Laraxior
titán
válasz
Cthulhu Dawn #14625 üzenetére
azon gondolkodom mi kerül ebbe 50k-ba? kicsi mint állat....
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #14607 üzenetére
-
TomiLi
addikt
válasz
Ez nagyon jól jellemzi a harisnya válságot!
Te nagyon pihent vagy
-
MmDorian
őstag
válasz
ezmeleg
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #14595 üzenetére
25 métert be tudok vállalni a 40 helyett, de igazából már rohadtul elegem van abból, hogy le volt dumálva mindenkivel, úgy volt hogy megrendeljük, for3lnek már mondtam hogy rendelje meg, erre még várunk pár napot... Milyen pár napot, már eltelt pár hét... Elhiszem, hogy nem válaszolnak, de basszus, azért akkor is idegesítő... Marhára megéri a fél ár, végülis csak 20x annyi időt kell rá várni, de nem számít.
25 métert tudok bevállalni, és ez azért is van, mert rájöttem, hogy a Corsair HX620-om 5 év gariját nem akarom elb*szni, hanem inkább veszek plusz pénzért hosszabbítókat, aztán harisnyázzuk azokat... De nem csak ez van a dologba, bár tudom hogy először én mondtam hogy "de jó hogy 300 méternél voltunk", bla-bla-bla, de idővel ti is megfogjátok ezt unni. Én gyorsan akartam harisnyát, ti még bírjátok... Kíváncsi vagyok mikor mondjátok azt ti is, hogy "na ebből elég".Rühellem ezt a billentyűzetet, amiről írok, szóval nem leszek bőszavú senkivel. Csak ezt tisztázni akartam.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #14585 üzenetére
Ezért mondtam hogy ezt így nem lehet, mert sok a komolytalan figura, az idő meg csak megy és megy, persze vannak páran akik még ezután is tartják az általuk rendelt mennyiséget, de idővel ez a réteg is elkopik, és tényleg pár napon belül jó ha marad még 50m, abból a 300m-es rendelésből
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #14554 üzenetére
Hátha cikket nem is, de így elsőre azért a nagy lelkesedés, mert nekem nem volt még ilyen minőségi házam... Így ha túl szépeket írnék róla nem biztos, hogy egy ezen a téren tapasztaltabb felhasználó nem nézne rám furcsán! Gondolok itt egy Lian-LI ház tulajdonosra.... Az ár valószínű faragható lenne, ha nem lenne rajta Silverstone logo, felirat!
Viszont ami ámultba ejtett azt már írtam! Az ember - kis túlzással - késztetést érez, hogy megsimogassa.... Olyan profi, minőségi a felülete, a fényezése. A műanyag nagyon kevés benne és az is minőségi... Még az előlapi takaró elemek is szálcsiszolt aluból vannak!
Amit így elsőre hülyeségnek tartok az a vízcsöveknek a kivezetés! Felesleges, ez egy léghűtéshez rendszerhez való ház, hiszen ha ki is veszi az ember a felső ventit, oda csak valami kisebb radiator férne el. És szerintem a radiátorhoz a ventiknek már nem maradna hely!
A 180-as ventikre leszek még kíváncsi, hogy mit szólnak majd, valószínű kell egy ventilátor vezérlő....
Belülről full szerelhető! Atomjaira lehet szedni! Ami moddinghoz nagyon jó! Elegáns porszűrök vannak a ventik előtt...A gyári 180-as ventiknek mind a négy oldalán ki van képezve ledeknek hely!!!! Persze akinek ez kevés már van gyári áttetsző 180-as venti kék leddel!
Még nem próbáltam ki, az még várat magára, de nagyon tetszik! Az ára... Hát igen! az húzós, sokat vajúdtam mire elhatároztam magam! -
LLKobe
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14532 üzenetére
Mert nem lehet
Így vannak kialakítva nekik a furatok, és jelen helyzetében kb 1,5 centire vannak a ház elejében lévő ventitől.
Ezen a képen is látszik hogy esély sincs beljebb tolni őket sajna
Ez van, egyik ház se tökéletes.Tom5: Frankón néz ki
Én is nézegettem ezt a házat, de nem tetszett hogy csak 8 centis ventik mennek bele. Az egér meg mér mászott át a hokedlire?
-
Voyage
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #14500 üzenetére
-
MmDorian
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #14470 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #14451 üzenetére
Én ezt értem, de hidd el a sok komolytalan még ilyen kis összegnél is
Persze el lehet adni
nyilván akinek nem inge ... -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #14445 üzenetére
Sajna már most van, akinél nem igaz az a szám, amit for3lnak bemondott, tehát igen, légyszíves. Holnap megírom ki jelentkezett, utána még lehet nyomulni, aki nem találja a nevét. Elkérem for3eltől a listát, és aki visszajelzett, annak a neve mellé "MEGERŐSÍTVE" kerül.
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #14438 üzenetére
"csak mire meglesz nehogy kiszeressek ebből a harisnyázás dologból.
"
Na ja, meg én azért nem úgy gondoltam, hogy 3 hét múlva lesz meg a cucc...
-
MmDorian
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #14433 üzenetére
semmi...
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #14421 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert mialatt gólyatáborba voltam, senkitől semmi infot nem tudtam szerezni (mondjuk nem is nagyon érdekelt xD), most pedig tök hülye vagyok. Szóval mi a helyzet a harisnyával?
-
scream
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14414 üzenetére
belül ki lehet csavarozni , mert csavarokkal van rögzítve. legalábbis az eleje
-
G4ga
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #14403 üzenetére
ha litudnám venni, és letudnám festeni abszulute meglennék vele elégedve.
a kérdés az hogy hogyan vegyem ki? kisérletezni nem nagyon szeretnék azzal hogy szétdarabolom a házat! akkor aztán egy ruppot se fog érni, plusz ház nélkül maradok!
bereggeltem overcloker.net-re. nézegettem a modolt házakat, majd átfutom hátha akadt olyan aki szétszedte!
-
Henk
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14393 üzenetére
Talán azért mert a 902 az ennek az újabb kiadása,bár nekem az kevésbé tetszik.
-
Zsubi
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #14351 üzenetére
Elnézést ha volt már csak most akadtam rá és nagyon meg testszett a letisztult, rendezett belseje
(#14352) aero.: Így igaz
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #14332 üzenetére
Hát a kettő ég és Föld! Az MDPC-s klasszisokkal igényesebb!
Ha már van fóliám.... De ez sem lett 100-as
Persze azt hozzá kell tennem, hogy ezek a 10 Megapixeles gépek, nagyon szenyák... Szépen rávilágítanak a hibákra.....
Ilyen volt; átalakítás 1; átalakítás 2; És a hibák szembesítése -
UdVi86
aktív tag
válasz
Sziasztok!
A közeljövőben tervezem egy ház építését és a festéssel kapcsolatban szeretném kérdezni, h édesapám csőbútorokat gyárt és a termékeket festeti. Ha jól tudom homokszórják és utána kemencében égetik rá a festéket. Ilyen módon lehet festeni az aluminiumot? Mert ide tervezem majd elvinni a házat.
Köszi
-
Solfrutta
tag
válasz
Tuti hogy nem, az optikai meghajtó függőleges tartójára van az is rögzítve valószínűleg.
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #14327 üzenetére
Lehet, hogy nem műanyag, de elég gagyi! Vagy előnytelenek a képek....
A képtől független, hogy pl a ventillátor szellőzők olyanok mint a CM házakon.... Nekem nem tetszik...
Az ötlet nagyon jó és tetszik is, de a kivitelezés nekem nem az igazi....Főleg ennyiért.... Szerintem egy Lian Li, vagy egy Silverstone sokkal szebben csinálta volna meg ugyanezt az elrendezésű házat!
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14320 üzenetére
Tudom, hogy hasznos, meg sok mindenkit érdekel, de ezt hagyjuk meg a házi barkács topiknak
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #14319 üzenetére
Guberáltam elemet így be tudom mutatni. 1, 2, 3, 4, 5
Tehát az anya molex szétszedő nem másból van, mint az anya molexből.
Kicsit olyan tyúk vagy a tojáshoz lehet hasonlítani a keletkezését, de tökéletesen beválik. A csatikon végig van egy bevágás és így egyszerűen kilehet tágítani annyira, hogy rámenjen a csatlakozókra. Visszaszűkítve talán az apa molex-hez is használható.
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14284 üzenetére
ez egyszerűen tökéletes, muszáj megvenned, mielőtt másik házat találnál, siess
-
scream
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14288 üzenetére
minek neked akkora óriás ? CM-be nem férsz el vagy mi ?
-
Voyage
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #14288 üzenetére
Picit sok volt az óvodából.
Ez a hogyan néznek ki a gépeink topik, nem a "tetszik vagy nem tetszik ez a ház nekem, segítsetek eldöntetni, tetszen-e?" c. topik.
Szerintem fejezd be, ipari mennyiségű hsz.-t szedtél össze, megvan az új rang, le is lehet lépni.
Kösz.149 hsz ennyi nap alatt, kb 0 értelemmel, széép...
-
scream
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14284 üzenetére
hát te aztán beszámíthatatlan vagy
van olyan ház ami több mint 1 napig volt a THE BEST ?
-
Kombat
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #14281 üzenetére
Igazából semmi extra. Szegecsből akkorát kell venni ami éppen átfér a lyukon, a hosszabb felével belerakod a húzóba, a másik vastagabb felét a lyukba, utána már csak húzni kell ameddig bele nem szakad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged