Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Szia!
Látom a te kuckód is AE2-es!Figyeltem,hogy van az oldallapodon egy 12cm-s venti!Neked nem ad ki ilyen zugó-búgó hangot,mert én tegnap vettem egyet betoltam és vmi olyasmi hangja van.de ha eléteszem a kezem páldául akkor megszünik.Kéne elé egy porfogó,de 12-es ventihez nem találok sehol sajnos,lehet csináni kéne vmiből...jjha a venti coolinkX8...
-
Gergo_pet
aktív tag
Persze hogy érdekel mindenkit
Szóval még van 10 perced, hogy felrakd azokat a képeket.
Milyen blokkod van, mert ha jól látom akkor a pumpa egy laing DC, a radi egy innova dual? Érdekelne, hogy mi volt a procin eddig, milyen hatásfokkal dolgozott és mik az eredmények most? Illetve mennyit melegedett a chipset miután a procihűtő nem fújja rá a levegőt. Dióhéjban ennyi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest