- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
BlackSoft #45685 üzenetére
Nagyon szep rendszer, mondjuk en ha ennyire levizeznem mar a rendszert, akkor a ramokat akkor is kihagynam, szerintem azok nem melegednek mar annyira manapsag, hogy szukseg legyen ra. Vannak 2400MHz+ kitek, max 1,65V mellett, felesleges. Meg eleg ket VGA mindenre, ennyire tomott az enyem nem lenne.
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
válasz
BlackSoft #45690 üzenetére
"-Hát ha plexi csövezéssel csinálom meg ahogy megterveztem, akkor 150-160 bitspower csati kell -"
Ezt most darabra, vagy forintosított összegre értetted? Ha az elsőre, akkor valamit nagyon rosszul számolsz, vagy hihetetlenül komplex gépet akarsz építeni, bár ennyi csatlakozóból 3-4 full vizesített gépet megépítek.
Mindenesetre ha van konkrét terved-elképzelésed, és mindez publikus, megoszthatnád a vizes topikban. Ilyen darabszámokat még nem sokan láttunk egyetlen egy gépben sem.
Amit linkeltél worklogot, abban azért van annyi (felesleges) csatlakozó, mert a plexi cső nincs hajlítva, így viszont elveszik annak a varázsa, amit ebből az anyagból kilehet(ne) hozni. -
Supr@
senior tag
válasz
BlackSoft #45701 üzenetére
szereny velemenyem szerint pazarlas annyi csatit felhasznalni, akkor inkabb szepen meghajlitgatni a plexi csoveket, meg mutatosabb is, es az ember keze munkaja, legalabbis en erre szavaznek, de szerencsere nem vagyunk egyformak
a lapot meg alairom, csucs, ketsegtelen, plusz ha tele pakolod vga-val tenyleg nem lesz lathato annyi piros
-
KAMELOT
titán
-
-
bombibmw
veterán
válasz
BlackSoft #45128 üzenetére
Töltsed fel őket,amíg lehet!
Holnapra eltűnnek ezek a HSZ-ek úgyis.9800GTX,igen,egy legenda.
Azért ha manapság így adnának ki egy kártyát,nem sokan vennék meg.
Talán a manga fanok.(#45130) radi8tor1 :
Csak viccnek szántam.
De én már offolom is magamat.
Jó éjt mindenkinek! -
törölt tag
válasz
BlackSoft #45051 üzenetére
Ebben egyetértek, elég ha Nakos-tól indulunk ki, neki is egy AX860i szívott be... Még jó hogy nekem "i" nélküli jelzés van, bár ha közel hajolok, és fülelek, akkor itt is hallani a pityegő hangot, de ezt valamelyik kondenzátor okozza. Márka ide, vagy oda, sokba volt az enyém is, még is van negatív szempontja
-
PPatrik
aktív tag
válasz
BlackSoft #45042 üzenetére
Köszi!
Ha jól megnézitek a képeket elég vicces/érdekes dolgokat láthattok. ( asztalról lelógó Samu Series 9, Logitech kormány, nincs odd, mert lusta voltam berakni)
Jó ez nekem. Egyébként kb ugyanannyira készlet hiány van mindkettőből majdnem mindenhol, hogy örültem hogy ezt megkaptam. Ja és nekem eddig nincs gondom a venti vezérléssel, bár eddig nem indult el a venti. Corsair link meg szépen működik, nincs gond vele win 8.1 alatt, szóval meg vagyok elégedve eddig vele. Bár fura lenne ha közel 100k mellett ez nem így lenne.
-
Because
őstag
válasz
BlackSoft #45024 üzenetére
régebben volt egy gigabyte silent cell karim, azon olyan ocsmány láthatóan gyártás után elvégzett forrasztások voltak rajtahagyott fluxal, meg a bordán filccel javított kopásokkal... úgyhogy ha ezt szépen megcsinálja senki se veszi észre. minden esetre egy 50k vagy feletti lapnál meggondolandó azért
-
-
xtevo
őstag
válasz
BlackSoft #44687 üzenetére
Budget megoldások az előbbire a GMC-től:
GMC R-4 Bulldozer -
ST05
őstag
válasz
BlackSoft #44549 üzenetére
"Az a proci hűtő fáj" nekem nem
hangszigetelt házban szinte elvész a hangja, persze le lesz cserélve, csak ugye megint áldoztam a 4770k oltárán, (egy h2o-920 ment a levesbe)
(höfokok sem vészesek ,BF4 multi+20watt tdp-igp-vel: 4.1GHz tartja a magokat 65-70 ben ,ami haswellnél bőven jó)Because: teljesen hülye azért nem vagyok, 10k sok lenne érte, 6-ot megért szvsz
"felment az ára az iponnál ha most vetted rossz vétel volt" lol nem mondod árfigyelőmester
utólag látom ,csak az irigység szól belőled" senki se tud valami egyedit felmutatni" van modding topik, ez nem az!
20 naposan kérded hol vannak a régi tagok?mi lett az előző account-oddal? kib*szták?
-
-
imibogyo
veterán
válasz
BlackSoft #43993 üzenetére
Engem pont azért zavart. És szerintem 4-5 éve nem volt már ilyen gépem.
(#43994) kristof123: igen. Mondjuk nem egy mai darab 2007-ben készült a kép. Most így néz ki a konfig. Mondjuk a DCU2 azóta cserélve lett egy Sapphire 7970-re. Ha az utolsó képet kinagyítod ott látszik. Jobb képem nincs róla, mert épp költözés alatt állunk és a szekrény mellett a sarokban van mindenem.
-
imibogyo
veterán
válasz
BlackSoft #43991 üzenetére
Na mondjuk az biztos.
Mondjuk én nem vagyok egy túlságosan "fény-szerető" ember amikor a gépeimről van szó, de azért volt egy-két világítós cuccom nekem is. A kék esetében sem lehetett más színt érvényesülni látni, csak azt.
-
Tirexi
addikt
válasz
BlackSoft #43619 üzenetére
Csak annyi van benne amit látsz, de amúgy hamarosan ki lesznek cserélve piros kapcsolható ventikre.
(#43621) bombibmw:
Egyelőre.(#43623) xtevo:
Jók a Noctua ventik csak valóban a színük undorító. De hamarosan mind ki lesz cserélve.(#43624) bombibmw:
Na igen ki is kapcsolnál azt a zöldet ha lehetne. -
mrbig25
őstag
válasz
BlackSoft #43519 üzenetére
""mittudoménmi" amivel csinálsz 90fokot, mert nem hajlik a cső"
Ha az ember nem tudja megoldani csatlakozókkal, akkor lehet hajlítani a plexi csövet is. És így is lehet ízléses, nem csak egyenes csövekkel. -
KAMELOT
titán
válasz
BlackSoft #43474 üzenetére
Van itt jobb is! Titanium S
-
-
-
blasko92
őstag
válasz
BlackSoft #43486 üzenetére
Lehet elsőosztályú, de én nem használnám a mindennapokban. Jones használta belőle a zöld Aurorat (nem csak ezt), de nem találom már a képet, ahol megmutatta használat után a csövet. Sőt, valahol láttam, hogy a pastel fehér is szürkére színezte a csövet.
Cshavez a videó alatti zernéről van valami infó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mini-ITX
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest