Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
PPatrik #45041 üzenetére
Ebből a gépből 1 dolog hiányzik. Az egy GTX780Ti
Vagy HD7990
(#45058) ZeroDK: Az a helyzet, hgoy csak 1x kell jót csinálni és utána ugyan olyan áron árulni évekig.
Én is azt akartam venni csak nem volt akkor annyi pénzem. Jelenleg a SM2 hűtő is szépen teszia dolgát még nagy melegben is bizonyított. NOCTUA nagyon jókat gyárt. Színe meg szerintem nagyon is jó. -
jim bcs
nagyúr
válasz
PPatrik #45047 üzenetére
"de nem ész nélkül"
hát ne haragudj de egy kicsit mégiscsak ész nélkül vásároltál, kaptál volna jobbat 1-2 dolog helyett olcsóbban vagy ugyanannyiért, ettől függetlenül jó a gépezet
-táp:
Enermax EPM1200EWT Platimax, Seasonic Platinum-1000 Platinum Hybrid, Seasonic X-1250 Gold, Thortech Thunderbolt Plus 1200W
-procihűtő:
színben inkább Thermalright kellett volna
-ram:
Patriot Viper 3
-alaplap:
Asrock Fatal1ty X79 Professional helyett Asus-Msi -
BlackSoft
addikt
válasz
PPatrik #45043 üzenetére
Hát jól van, ne is legyen gondod sosem vele
Csak épp az a gondja sokaknak, hogy nem megy a venti egy ideig, mert azt hiszi okosabb nálad, aztán amikor elég meleg akkor teker 200%-on 2percen keresztül, és az elvileg igencsak hangos. De ez az összes "i" jelzésű corsair tápnál így van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest