- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
kisza25 #53305 üzenetére
A víz csak példa volt, ahogy a zajszigetelés is. Mondjuk én még olyan géppel nem találkoztam ami ne bírt volna el zajszigetelést, pedig pico-s gépem is volt már, meg full-passzív vízhűtéses gépem is. Bár lehet csak túl érzékeny vagyok. A mostani gépem a táp kivételével passzív (hamarosan panel- vagy picotáp lesz), de nekem még éjszaka ez is "hangos" (persze tudom, kukázzam a HDD-t is, vagy dobjam át NAS-ba stb., de ez egyelőre nem megoldható). Ezért készül most az ITX-es gépnek ez a bitang nagy kuckó, ami ki lesz tömve akusztikus szivaccsal (persze az alapvető légáramlásra figyelve), hátha ez megfogja, vagy legalább nagymértékben csökkenti a zavaró zajokat.
-
imibogyo
veterán
válasz
kisza25 #53286 üzenetére
Legalább van hely, vízhűtésre, hangszigetelésre stb.-re.
Nekem most ez lesz ITX-hez...Amúgy eredetileg én is a TT V1-et néztem ki magamnak, de végül meggondoltam magam. Nem volt oka neki, csak valahogy elmúlt a "rákívánás".
(#53292) iszilard: dehogynem lesz hatalmas. Ez egy toronyház. De mivel régebben elég sok torony-projektem volt, most újra "ráizgultam" a témára. Egyébként még ATX is belemegy.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
kisza25 #53286 üzenetére
Nekem meg az túl kicsi lett volna. Pl a kövi VGA-m se férne bele meg ha netán váltok lehet nem Mini-ITX lesz a kövi lapom.
Majd nem évente vagy félévente váltok konfigot. Sajna nagyon kíváncsi vagyok.
(#53287) Petyyyyy:
Szerintem is jó kis konfig bár az itt lévők mellett eltörpül.De majd nyáron kerül bele az egyedi VGA hűtés, fénycsík, stb...
A VGA ki van takarítva. Az a kosz nem igen jön le a lapátról. Hozzám is így került decemberben a kari.
De úgy is új venti kerül bele majd a hűtésem mellé így nem annyira érdekel.
Ui.: a sweetspot mit jelent?
-
mrbig25
őstag
válasz
kisza25 #52990 üzenetére
Jó, de nehogy azért vedd meg, mert én ajánlottam
Ettől függetlenül még mindig azt mondom, hogy ha hosszabb távon az ITX mellett szeretnél "kitartani", akkor az egy jó választás. A méretének hála a szerelhetőség jobb lesz az SG05-nél, de méretben még nem esik át a ló túloldalára.Néha én is elkalandozok gondolatban, hogy jobb lenne egy nagyobb ITX házikó, de maradok a mazochista módszernél
Jelenleg egy Corsair Air 240-hez hasonló elrendezésű ITX kuckót tervezgetek, max. ~16L-es térfogattal és természetesen vízzel, hogy ne legyen könnyű a szerelés. -
hszilard666
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kisza25 #52968 üzenetére
Inkább a mini-ITX-es topicban kérdezz rá erre.
-
Anfänger
őstag
válasz
kisza25 #52825 üzenetére
Még oda egy nagyobbacska asztal simán elférne,már ha csak 20-30 cm-el nagyobb lenne is sokkal kényelmesebb lenne az életed,amikor a pc-nél vagy.
Esetleg nagyobb albérlet? Miért és mit kell 4 hónapra pakolnod? Ruhát,élelmiszert ?
Nem tudom,azért kérdem,szóval nem trollkodni akarok. -
yagami01
aktív tag
válasz
kisza25 #52752 üzenetére
A mobilnet valamiért sose jut eszembe... Persze tudom, hogy nagyon sokan használnak telót böngészésre - akár itteni olvasásra, de valahogy nálam még a net a PC-vel függ főleg össze és nem szoktam számolni -hibásan - a mobilosokkal. Szerkesztettem volna minimum a felét linkké, de már sajnos nem lehet szerkeszteni... :/ ( Nem tudom miért nem lehet amúgy később is hozzá nyúlni a hozzászóláshoz... na mindegy, az már biztos, hogy legközelebbre megjegyzem. Saját hibájából tanul az ember... )
Köszi! H110
-
Snip3r_HUN
addikt
-
sixpak
nagyúr
válasz
kisza25 #52636 üzenetére
Igen, sokan mondják, hogy i5-re nincs értelme cserélni, de mindegy, már megszületett az elhatározás, innen nincs már vissza.
Amúgy i5 4690 vagy 4690k a kiszemelt.
Én nemrég vettem házat, de most pár évig hallani sem akarok róluk, ha már kiadtam érte 50 ezret.
Viszont az a Thermaltake V1 nagyon jól néz ki...csak kicsi.
Ja, és nekem is kell táp, mert már nagyon ki van centizve. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- KERESEM! Thermaltake The Tower 300, 500
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Seasonic X-750W Gold Tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged