Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
készül az oldal. már nem sok van. majdnem kész.
syC persze, aki azt írta, hogy: „Ide kell jönni, szólni, hogy ez van. Mint már korábban említettem, ott csücsül a gépen egy félkész motor, 3 nap alatt működőképes oldalt lehet belőle varázsolni. ”
nem válaszolt a felvetésemre, hogy megadom neki a tárhely loginját, csinálja.
Most meg azon gondolkozom, hogy mi történt eddig. Felajánlottam a képeknek 1 giga helyet és a domaint. Erre senki nem jelentkezett, hogy az oldalt meg tudná csinálni. Én bevállaltam azt is, de csak a morcogást láttam, hogy miért nincs már kész!? Most, hogy készül, meg rájöttem, hogy és akkor ki fogja adminisztrálni?? ugye nem én? mert akkor most hagyom abba az egészet. Az OK, hogy sikerült kijelölnötök adminokat, de jó lenne, ha jönnének és kezdenének képeket feltöltögetni, beállítani a beállítani valót. Mert az is biztos, hogy nem fogom itt publikálni a cuccot, amit CSAK én csináltam, mert látom előre, hogy csak a fikázás lesz.
Szóval, ha tényleg akarjátok a site-ot, pü pls.szerk:
Minimalmodding
Jer1cho
-
syC
addikt
2 lehetőség van: Vagy azért nem tudja megcsinálni, mert mentally disadvantaged, vagy azért mert nem fér bele az idejébe. Semmi gond. Ide kell jönni, szólni, hogy ez van. Mint már korábban említettem, ott csücsül a gépen egy félkész motor, 3 nap alatt működőképes oldalt lehet belőle varázsolni.
-
TazLeacher
nagyúr
olyan oldalt akarunk(?), ahová nem tölthet fel user képet, úgy, hogy az azonnal meg is jelenik, hanem csak ha valamelyik admin (vagy mind?) jóváhagyta
Igen
egy-egy felhasználó összes képe egy oldalon jelenik meg, nem méretezhetően, nagyíthatóan, csak egymás alatt statikusan
Igen, mint MDPC
a regisztrált felhasználók értékelhetik a fent lévő képeket mondjuk 1-től 10-ig egy skálán. egy képet egyszer.
Jó 5let
a főoldalon megjelenik: a legújabb képek, a legtöbbet nézett képek, a legtöbbre értékelt képek listája
legújabb galériák (3 db), TOP10 (10 darab
)
a képekhez a regisztrált felhasználó hozzászólhat!?
Nem
az adminok közül senki sem ért (vagy ért, de nem vállalja) a webszerkesztéshez, a php-hoz, az admin feladatokat csak abban látja, hogy eldönti egy képsorozatról, hogy felmehet-e vagy sem.
Én sajna nem, ezért is vonakodtam a dologtól...
-
törölt tag
-
aero.
veterán
Mezei felhasználó nem tölthet fel képet, ide lesz linkelve és innen döntjük el, hogy kikerül e.
Egy oldalon, de szerintem legyen nagyítható.
1-10-es skálán értékelhető képek, nem kell feltétlen regisztrációhoz kötni, de ezt majd eldöntjük együtt.
Főoldal: Képek, dátum szerint, top10-es lista.
A képekhez hozzá lehessen szólni, de szerintem ezt kössük regisztrációhoz, mert jön majd valami robot és ránktukmál egy kis viagrát
Én a weblapszerkesztéshez értek, php-hoz nem sokat.
Kb. ennyi részemről
jer1cho:
-
TazLeacher
nagyúr
Szerintem mind2 jó 5let, de azért a "mi" - nem én
- tesszük fel jobban hangzik. A kizárólag Picassa-n publikált képeket lehetne ide lineklni (külön mappába rakva az oldalra szánt 10 képet), majd XY feltöltené.
Nem tudom, hogy melyik milyen bonyolult, mert egyáltalán nem értek hozzá. De akár lehet olyan is, hogy fellépsz az oldalra és ott vannak a galériák. Lehetne szavazni, főoldalon a TOP 10 galéria, és az utoljára frissült galéria. Vagy valami ilyesmi.
www.pc-style.hu?
-
törölt tag
Nagyon jól hangzik, de ezt nem kell havonta fizetni?
Én vállalom azt, hogy az összes képet Photoshopban kicsit elrendezem (keret, kivágás [nem olyanra kell gondolni, amit a sajátommal csináltam, hanem csak a gép látszódjon], méretezés).
Jó lenne megcsinálni, de nekem nem hogy időm nincs oldalt csinálni, nem is tudok...
A 10 kép / fő dolog is okés, nekem mindegy, ha van hely, akkor oké. -
Mit szólsz egy ilyenhez? De lehet ez kicsit gyerekes.
Komolyra fordítva a szót:
Én a helyedben valami letisztult, nem túl csicsás dolgot hoznék ki belőle, semmi kép, vagy motívum. Szerintem high-end témához a letisztultság illik. Million-dollar-pc De ez az én véleményem. -
ADAM1337
nagyúr
Viszont érdekelne a tápkábel elrendezésed, majd arról is csinálj pls képeket hogy hogy oldottad meg.
(Mert ezen a képen nincs bedugva semmi se, cpu se vga ahogy láttam 24pin-es takarásban volt.)
Amúgy a cpu táp résznél a kábelvezetőlyuknál a front panel dolgai vannak ?
De a ház szerintem is nagyon jó. -
-
Gerisz
addikt
-
-
z0d1AK
nagyúr
én nem azért írtam, nem firtatom, h miből vetted, meg h mennyit költesz rá.
azt meg tudom, h mennyire nehéz is!
én is diákként napi 2 órát melózom, 25k ért, emellett csak ez a kis üzlet van, nameg a játékvezetés, de ienkor nincs foci, szóval abból sem jön pénz!
monitor csere is úgy volt most, h a család úgy gondoltam,h most nem pizsamát meg zoknit adnak karácsonyra, névnapra, szülinapra(merth nagyjából 1 héten belül van...), és ennyivel le is van tudva az összes ünnep, az egész család részéről(plusz, tesóméké is, szóval azért csak nem kis dolog...)
és így mégis elég sokat költök néha a gépre, még ha nem is a legújabb, leggyorsabb ez a gép, de nekem legalább nem apaanya veszi bele a x2-es vga-kat, meg 4 magos procikat, mint a kis 15 éves taknyoknak.
és mindemelett elő is tudtam teremteni ~150K-t, hogy a jogsit is lerakjam, és köszönöm szépen az érdeklődést, sikerült, és már megvan a jogsim -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged