- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#97544192 #12090 üzenetére
Na szóval, kész lenne a minta, persze nagyon kezdetleges, nem foglalkoztam a képpel különösebben.
jobb klikk - kép megjelenítéseTördelve lenne a kép, és ha rákattintanánk az xy képre, bejönne egy újabb ilyen keretes oldal, mondjuk a PH helyett az lenne ott hogy for3l gépe, és alul ott lenne az összes kép kicsiben, és ha rákattintanál, akkor bejönne egy külön ablakban a nagy kép.
Én el tudom képzelni ezt az egészet, a képeket meg is tudom csinálni, csak oldalra berakni nem tudom, meg egyáltalán nem értek az oldal kreáláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Lian LI GALAHAD II LCD KIJELZŐS HŰTŐK
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged