- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
MmDorian #7824 üzenetére
Miért ne lehetne? Látom nem tudod milyen hűtés van a cpu-n...
Ez a ház magában 17 kiló...ha jól emléxem...erre rájön a táp, a hangszigetelés és az egyéb plusz cucc...min 30 kiló...haverom le se tudja emelni a helyéről... Én meg nem szívesen mozgatom...bár nekem már nem akadály...
Ragadozó...
Volt benne 5 is...de most már csak 3 van és 2 Yate Loon 12*12*3,8-as...
A hangszigetelés még nincs kész teljesen...baromi lusta vok hozzá... -
TazLeacher
nagyúr
válasz
MmDorian #7808 üzenetére
Oks. Majd dobok képeket...de mostanában nem is akraok, mert nincs asztalaom, épp tervezés alatt az új, és elég gányúl néz ki így...
Ha meglesz az asztal, csinálok képeket.
Otthonról nem PH-zok, mert ha otthon vagyok, akkor vagy családi életet élek, vagy játszom...
Azért nem megy az OFF, mert van benne egy luk. Ha van benne luk, akkor minden bekezdést külön kell OFF-ba rakni.
Egyébként az egész hsz-t az OK gomb mellett OFF-ba tudod rakni...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
MmDorian #7806 üzenetére
Tényleg akkora. Nekem nagyon bejön. Kicsit már "elavult". Olyan szempontból, hoyg pl. a kábelvezetés teljesen hiányzik belőle, de jól variálható, és az egész házban egy 20x10cm-es rész a műanyag. Egyszerűen imádom. Amikor kijött a teszt róla (kb. 3 éve) megfogadtam, hogy lesz egy ilyenem. Szerinem én már nem veszek többet házat, nekem ez a HÁZ. Képet nem igazán tudok már ma feltenni, mert még melózom, a gépe meg ugye otthon van...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
MmDorian #7793 üzenetére
Gigabyte 3D Aurorából CM Stacker 830-ba. A kép még az Aurora-ba készült.
Közösségi hsz az a közösségi témáknál van. Logouton pl. asszem minden. Illetve a lokal, off topicok, és minden ilyen általános téma, ami nem hardver, mopbil, IT, vagy játék. Ez látszik a topiclistán is. Külön csoportba vannak.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
MmDorian #7788 üzenetére
Sajnos az új házban már nem sikerült ilyen szépen megcsinálni, mert a gép másik helyre került, és most fordítv lett összerakva (vagyis az alaplap szemből nem a jobb oldali falra, hanem a baloldalira van rögzítve) és bizonyos kábelek keresztülmennek a gépen. De még dolgozunk az ügyön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest