Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
A szükség szobájában is össze szedted a ládákat, ahol az állatokat tartod? Mindegyik területen 3 láda van. Markolatra meg fixen nem tudsz rákeresni mert ha jól emlékszek nem mutatja pontosan, hogy melyik hiányzik, ha meg mutatná is és mondjuk rákeresnél YT-on, akkor lehet nálad nem is ott lenne. Nem tudom, hogy ez fix vagy mindenkinél változó.
-
Plata
félisten
Roxfortban találd meg az összes kis ládát meg nagy ládát,pucold ki az összes barlangot.
Plusz küldetésekben is figyelj az elrejtett kis ládákra.
Sztori küldetésekben is vannak rejtett ládák amiket lehet elsőre észre sem veszel.
Van amit én is csak harmadik végigjátszásnál vettem észre. -
Plata
félisten
Valahogy a sötét varázslat az nekem egy kicsit idegen.
Ha már jó varázslót játszunk akkor miét használnák sötét mágiát.
Különben is a Harry Potter univerzumban egyetlen diák sem használhatna sötét varázslatot.
Elég hamar az azkabanban találná magát.
Gondolom ugyanazok a dolgok érvényesek az 1800-as évekre is mint az 1900-as évekre.
De én még sith karakterrel is jó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest