- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
z2solti #96921 üzenetére
A kimeneti DC-szint féltápra áll be. Pl. van 5 V táp, ami elég kevés, legfeljebb +/- 2,5 V kivezérlés csúcsban.
De jobban kihasználható, ha hídban két kimenet közé kötjük a hangszórót, ami egyenként 2,5 V-ra áll be alapból. A hangszóróra 0 V nyugalmi szint jut (azonos potenciál), de ellenfázisú meghajtásban +/- 5 V is kihozható.
Viszont a 2,5 V DC-szintet le kell választani, ha csak egyre kötünk és GND-hez képest értelmezzük.
Autórádiónál is hasonló a helyzet, amikor az akku szűkös 12-14 V-ját kell kiaknázni hídban.
-
válasz
z2solti #92473 üzenetére
Ez olyan, hogy kikapcsolva is tud ébreszteni? Mert akkor van benne egy készenléti áramkör, ami felébreszti (bekapcsolja) a készüléket, ott lesz a hiba. De ezek sajnos annyira integrált cuccok, hogy házilag nem sok esélyed van belenyúlni úgy, hogy ne legyen még rosszabb.
Inkább ne kapcsold ki. -
válasz
z2solti #74867 üzenetére
Igy latatlanba nem tudok mast.
Kimeneti csatolo kondenzator lehetne esetleg de ezekbe nem szokott lenni mivel hidalt a kimenet.
Szetszedeted? Talan szemre valami latszik de nem valoszinu, hogy nem latom a panelt nincs tobb otletem, es lehet akkor se lenne ha a kezembe lenne -
-
-
darvinya
titán
válasz
z2solti #70020 üzenetére
Dodocool -t néztem, de Zeal-re eset választás.
Miben jobb dodo.
Projekt mi lenne, hogy ilyen kis hely kell?
Gondolom nem forrasztod le chip-et, hanem egy az egyben rakod be.Viszont Zeal-nél nem jöttem rá, hogy telo hibás vagy Zeal C OTG okozza torzítást.
Mert telo újraindítás után már nincs.
Következőnek veszek új telo USB elektronikát. -
darvinya
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest