- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barret001
addikt
válasz
janakbacsi #96529 üzenetére
Nekem már romlott el! Szerencsére egy kondi csere megoldotta.
-
ViZion
félisten
válasz
Húzd ki a TV-t, várj egy kicsit és dugd vissza. Gombok vannak rajta? Azzal bekapcsol? Gyanúsan a TV adta fel, ha mobillal a távirányító működik.
amargo: üdv itt!
B-terv lehet a Smart IR Remote esetleg? [link] Ez HA integrálható, Zigbee kapcsolókkal olyan lenne, mintha közvetlenül kapcsolnád.
Többiek majd mondanak okosabbat -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Kamerás teszt arra jó, ha nem világítana, azt már tudnád. Ha világít, akkor nagy eséllyel jó, de még mindig van egy hibaszázalék, amikor leejtés miatt sérül a távszabályzóban a kerámia rezonátor, ami az időalapot adja.
Emiatt megváltozhat a frekvencia és hiába világít, mégsem működteti a TV-t, ezért nem lehet ilyenkor biztosra mondani, hogy jó.
-
válasz
janakbacsi #90908 üzenetére
Dehogynem, a Xiaomimat Te regelted be és te kérted meg a BL. nyitási engedélyt mert nekem a jóistennek se sikerült Xiaomi, illetve MIUI accountot regisztrálnom.
Kicsi a világ és legalább nem maradok adósod -
válasz
janakbacsi #90901 üzenetére
Én forrasztással meg tudom csinálni neked, nincs ponthegesztőm.
Ha így jó és Pest megye Pécel megfelel helyileg.
Ingyen természetesen.
nem a forrasztástól ment tönkre, hacsak tényleg nem bénán, 1 percig melegítette valaki szerencsétlen cellákat.
Kb. 200 darabot forrasztottam már, egy se halt meg ettől. -
Barret001
addikt
válasz
janakbacsi #90891 üzenetére
A forrasztásnak ehhez semmi köze. Ott más gond lesz.
-
törölt tag
válasz
janakbacsi #81997 üzenetére
Pl itt is.
-
Pötyi
őstag
válasz
janakbacsi #81997 üzenetére
Ez kéteres, méteres. AKAROM MONDANI hat méteres!
Vagy tépd szét, vagy hagyd egyben és használd az egyik ágát...
-
törölt tag
válasz
janakbacsi #81647 üzenetére
Nincs annak semmi baja így ránézésre, csak szétnyílt egy kicsit a csati a sok ráncigálástól. Egy csőrös fogóval össze kell nyomni oldalról esetleg alul felül is, hogy szépen visszakapja az ovális alakját, a fém keret. A belső erintkezőket meg egy fogpiszkálóval lehet kíméletesen megpucolni. Egy próbát megér szerintem. Ha más sérülés is van, esetleg le vannak szakadva a lábak akkor bocsi, nem szóltam.
-
mezis
félisten
válasz
Leműtöd a töltő aljzatot és dróton kilógatsz olyan kétpólusú csatlakozót, amilyet találsz.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
janakbacsi #81649 üzenetére
Nem engednek belőle, ha azt mondod, hogy kiépített panelt viszel és nem kell egyebet szerelgetni, csak csere?
-
válasz
Ha be tudod azonosítani a csatlakozót, és tudsz venni valahonnan cseredarabot, és ennyire szét is van szedve, én pikk-pakk megcsinálom neked egy kösziért.
(Ha már nekem kell keresni, szétszedni, alkatrészt várni, már nem merem elvállalni, mert csak lopott időkben érnék rá és elhúzódna. De ha nagyon ráér, akkor azt is elvállalom).
-
válasz
janakbacsi #81649 üzenetére
Keress másikat. Mondjuk a micro-ra mondtak páran 5000 körül - én már azt is rühellem cserélni
A C macerásabb.
-
válasz
Telefonszervizek olcsón cserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videó stream letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged