Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Yettel topik
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
 - One mobilszolgáltatások

- 

Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

üzenetére
						Nem szoktam a készülékeim kapcsolási rajzát böngészni (szerintem, ha ezt kell tenni, az már probléma
 ), de most megnéztem az egyik erősítőm, egy Kenwood KR5010 receiver kapcsolási rajzát.A kapcsolása (attól eltekintve, hogy kettő TAPE bemenete van) elveiben teljesen olyan, mint a te SONY erősítődé, a nem használt bemeneteket rövidre zárja:
 - 

válasz

üzenetére
						Aux bemeneten zenét játszom be a PC-ről. Magnóval rögzíteném a zenét.
A magnó bemenetre megérkezik a jel az erősítőről. Felvétel módban a magnó a bemenő jelet továbbadja a kimeneten is. Igen ám, de a kimenet közben az erősítő miatt testelve van. Az eredmény az, hogy miközben azt látom, hogy -3dB a felvétel kivezérlése, a valóságban +3dB már, csupán a kivezérlésjelző is rosszul jelezi ki a testelés miatt.Ez fura, mert ha ez így van, akkor ez az erősítő nem alkalmas arra, hogy felvételt készítsenek egy másik bemenetére kötött jelforrásról. Az régen is eléggé gyakori volt, hogy az erősítőre kötött lemezjátszóról magnóra felvételt készítsenek, ha erre nem alkalmas az erősítő, akkor az eléggé gáz
 Minden magnóval ugyanez a probléma fennáll?Sosem láttam még ilyen erősítőt, ha ez minden magnóval ilyen, akkor inkább szabadulj meg tőle.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
 - Futás, futópályák
 - BestBuy topik
 - Fejhallgatós találkozó
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - PlayStation 5
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
 - Battlefield 6
 - További aktív témák...

- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/

- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
 - Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), de most megnéztem az egyik erősítőm, egy 
 Minden magnóval ugyanez a probléma fennáll?
 ekkold