Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
Skillet #79495 üzenetére
fel nem foghatom miert ilyen ez a szar, miert kell ennek bekapcsolaskor uvoltenie??? es millioszam gyartjak az igy hasznalhatatlan vackot mert a harmadik bekapcsolas utan kivagod a pitsaba.
nekunk is van 1, gyerek is eleg csalodott volt es felt is tole, hogy igy uvolt maxon. en eloszor azt hittem hibas mert ilyen nincs, de ra kellett jonnom hogy de.megoldas az lett hogy egy jackszli kapcsolot (korkapcsolot) tettem az oldalara, erre egy ellenallas sort a hangszoroval sorba. azota jol hasznalhato. nem ertem miert kell elrontani ilyen nulla dologgal ezt az egyszeru es igazabol nem is olyan rossz cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Metal Gear Solid
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest