Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Yettel topik
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
 - One mobilszolgáltatások

- 

Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

terapeuta007
aktív tag
válasz

Csabesz666

üzenetére
						uefi biosba beenged? ha igen akkor allitsd alaphelyzetbe. nezd meg milyen procival kapcsolatos cuccok vannak. allitgassad.
a proci feszultseget vedd le 1.1-1.2 voltra ha nem akkorul van alapbol.
(szerintem csak azert mertel1.75v ot mert n volt terhelve vagy proci benne sem volt)a proci orajelet vedd lentebb.
nehany biosban belehett allitani hogy hány magot hasznaljon pl.2 vagy 4(lehet csak amd-nél van ez mert ott 1fizikai magot 2 logikai maggá varazsoltak a regebbi procikban)
egyebkent eselyed sincs megjavitani tul összetett mérni is alig tudod az elpusztitasa nelkul. gondolom tobbretegu nyák.meg bevan vonva szigeteloretggel.
Ezeket probald meg angolul van de csak nem okoz akkora problemat kép is van.
A super I/O chip tud olyat okozni hogy nem bootol be.
de nem valoszinu hogy az a baj. erre rakeresel van tutorial hogy kell cserelni. de valszeg nem ez a baj. last resortnak mebprobalhatod ha nagyon nem akarod kidobni a lapot.RAM okat nezd meg mukodnek-e. Lehet egy ramslot doglott be az alaplapon probáld csak 1db rammal bootolni.
ittvan a link ahonnan s screnshotot szedtem. a te alaplapod pro verziojahoz irtak.[link]
u.i én még nem láttam olyan alaplapot ami proci nelkul elindul. de lehet letezik.
ez a kerdes amugy nem ebbe a topichoz tartozikamugy szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/

- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
 - HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
 - Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold