- iPhone topik
- iGO Primo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIPowER
őstag
válasz
hentes555 #67710 üzenetére
"Háttérzaj nem nagyon van, de a gond annyi, hogy a hangminőség elég sz*r, olyan recsegős az éneknél és dobnál pl. Ez mi miatt lehet?"
Mert ott nagy az előerősítés, a lemezjátszóhoz kell is.
Már írtam hogy kösd az EQ bemenetére. Jó eséllyel még oda is van írva a panelra hogy "IN", "OUT". Neked az "IN" kell. Kiforrasztod a mostani bemenet kábelét (L,R), ráforrasztod az újat. Jó eséllyel ott a testpont is, bár azt már találtál. -
válasz
hentes555 #67710 üzenetére
Talán a két eszköz nyers párhuzamosan kapcsolása miatt.
Rá kéne jönnöd melyik az elmenő L R és a nyákot elvágva arra csatlakozni. Valamint a csatolókondenzátorok hiánya is okozhatja. Nem ismerem a készüléket, elképzelhető hogy a választókapcsolón egyenfeszültség is van, te meg ezt lehúzod a testre és elmásznak munkapontok.Így (nekem legalábbis) nagyon nehéz tanácsokat adni, több ilyen vonalbemenetet csináltam már autórádiókhoz, ha a kezemben van a cucc és látom pontosan mi honnan hová magy és látom az alkatrészoldalt is, általában 1 perc alatt jöttem rá hová kell bekötni. Öregszem úgylátszik, romlik a vizualizációs készségem sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged