- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Megelőztél, pont ezt akartam írni...
Az a frányanVidia12HPWPR. Egy AMD csatival sohasem hevülne túl, vagy égne szét az AMD kártya vagy CPU.Hol is van az a Twitter post?
--- más ---
Amúgy van egyáltalán bármi értelme a manual OC-nak a 7000-reseken?
Én egyáltalán nem féltem kipróbálni semmit az 5800X-el, de sehogy sem tudtam összehozni manual OC módban jobbat, mint amit a PBO csinál. Tippre amiatt, mert feleslegesen sokat kapcsol ki a CPU a belső feszültség-finomhangolás/stabilizálás cuccaiból, mikor fix feszültség módban megy.
Bár mondjuk jó, ha csak a multi-thread teljesítményt nézem, akkor ki lehet hozni legalább annyit, mint a PBO, talán kicsit többet, de csak single-thread teljesítmény árán. Otthoni felhasználásnál pedig fontos mindkettő, talán fontosabb is a single-thread (olyankor lesz igazán érdekes, hogy ki lehet-e csikarni még 5-10%-ot, mikor szenved 1 mag és pihen a többi, mert ha a többi nem pihen, akkor általában elég is az összteljesítményük). Munkára használva pedig nem annyira divat a tuning (főleg, hogy ezeket a CPU-kat rohadt nehéz kitesztelni, hogy tényleg stabilak-e, és nem mindegy, hogy milyen program fagy ki, mikor mégsem az). -
CirrMee
addikt
Bár anno is az AMD-k olvadtak, Intel meg lekapcsolt.
Arra gondolsz, amikor a lapokban volt a védelem, a lapgyártók meg magasról tojtak arra, hogy az működik, vagy sem...? Annyira az AMD hibája volt, hogy amikor kötelezővé tették az általuk előírt védelmet, meg is szűnt létezni a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hobby elektronika
- BlueGift @ Logout.hu
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- DDR4 RAM modulok
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged