- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"Tegyük hozzá, hogy kevesebb proci döglött meg mint 4090 ami user error volt mint kiderült."
Hol lehet megtalálni a pontos kimutatást, számokat? Sajnos nem találok ilyen információt sehol. A 12VHPWR egyszerűen csak rosszul lett megtervezve. Ezt én nem mondanám user error-nak.
A kérdéseid az AMD mérnökeinek tedd fel!
#96 sh4d0w: "Szerintem itt sincs szó semmi másról, mint user errorról."
Nem. Ehhez semmi köze a user error-nak. Eddigi BIOS-ok a megengedett specifikációkat túllépték, ami megsütött néhány procit, azaz BIOS (AGESA) hiba volt, end of story.
Egy modern hardvernek semmilyen körülmények között nem szabadna fizikailag megsérülnie egy szoftvertől, legyen a szoftver bármennyire fos, ezért kéne szoftvertől független hardveres védelem. Ahogy azt mondtam korábban: azt, hogy ezt hogyan oldják meg, ne tőlem, hanem az AMD mérnökeitől kérdezd!
Szerinted user error, ha idle-ban megsül a CPU? (Költői kérdés, nem az.)
Szerinted user error, hogy a BIOS, amit az AMD által kiadott mikrokód alapján készítenek, akkora feszültséget enged, amit nem szabadna és emiatt megsül a CPU? Nem látom, hogy a usereknek mi köze lenne ehhez, mindegy is, hagyjuk a témát, reméljük az új AGESA mikrokódból épített új BIOS-ok valóban már úgy fognak működni ahogy eddig kellett volna!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest