- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Most azt olvastam, hogy az AMD ír/írt egy új AGESA mikrokódot, és azt BIOS frissítés formájában kell telepíteni, így megszűnik a gond. Ez a cucc 1,3V-on maximalizálja a feszt, és ígérik, hogy nem csökken a "AMD EXPO és a PBO technológia melletti tuning-képesség".
-
tibaimp
nagyúr
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy új gép összerakásakor benne van a pakliban, hogy nem áll össze a "rendszer" valami megmagyarázhatatlan oknál fogva.
(amúgy nekem sokáig volt amd VGA-m, 5870 -->7970 --> 290x és nem volt velük baj, tudtam is játszani kb. mindennel akkoriban is).
-
tibaimp
nagyúr
válasz
SalvadorLynx #131 üzenetére
Ezt Neked kell eldönteni, de most per pill egy i9-el kevesebb a gond. (legalábbis én nem hallottam semmi ehhez hasonlót).
Mondjuk el tudom képzelni, hogy az ember ideges és a töke kivan, mikor fél millát kitolt egy amúgy nem rossz, sőt, erős cuccra, és nem jó, illetve félő, hogy baj lehet.
-
-
tibaimp
nagyúr
Nekem az a fura, hogy csak most kezdett el ez a jelenség kijönni, csak mert már jó ideje kapható a 7000-es széria, vagy most jött ki valami új CPU kód, ami nagyobb V-ot enged, vagy ez a gyártási széria lett gyengébb, az eddigiektől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest