Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Erről van szó. Kiadsz lovettát valamiért és állítgatni kell, hogy mikor és hol jó?! Én ilyen hajhullásokat elfelejtettem, amikor a HD7970 eladtam. Meghagyom másnak az idegességet.
Egyszer 1 ram modul hibás volt. Elment az egész napom mire kiderítettem melyik az a 4 közül. 13 év alatt ez az 1 hiba volt nálam. Akkor is már az járt a fejemben, hogy repül a gép az ablakon -
SalvadorLynx
aktív tag
A vicc az, hogy nem is akartam most váltani, nyáron akartam volna, de behalt a vga és az alaplap kondiai már kiszáradhattak vagy mi, mert már egy 1,5 éve kb usb hubot kell használjak, mert csak egy port működött. Azért is siettem el, mert melóznom kéne (archicad). MOst hétvégén úgysem tehetek semmit. Szerintem hétfőn visszaküldöm és kicserélem egy I9-13900K-ra. meg nézek egy Asus mobot, és nézem addig a boxon az nba playoffot
-
-
Darmol
senior tag
Nem mondtam, hogy baj van velük. Arra utaltam, hogy le vannak maradva gyártástechnológiában. És azt is valószínűnek tartom, hogy mikor erre a szintre lépnek, nekik is meg kell küzdeniük új problémákkal. Emlékszel még a szivárgási áram problémájára? Na azt pont a kékek oldották meg anno. Ki mondja, hogy nem lehet megint egy hasonló nagyságrendű akadály?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged