- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Oké. Ez pont tudja elméletileg a ráírt teljesítményt.
Mondjuk én arra (is) gondoltam, hogy a 12V-ról szolgálod ki a VGA-t is. De legyen, a te tápodnál elvileg lehetséges hogy megfelelő körülmények között megkapja a proci a PSU teljes névleges teljesítményt.
De ahogy írod mindegy, hogy 400 vagy 700W.
Idézlek: #203: "senki sem rakott 300W-os tápokat ezek mögé, hanem inkább legalább 600-asokat."
És akkor most javaslom hagyjuk abba a szőrszálak hasogatását. -
Darmol
senior tag
Nos nem. Ha nagyságrenddel nagyobb túláram keletkezne, akkor azt nem bírja a PSU, ez teljesen alap. Ha nem kapcsol le, akkor leég. Egy 300W-os PSU-ból a büdös életben nem húzol ki 3kW-ot, de 600W-ot sem. Remélem ez egyértelmű.
Abban azonban igazad van, hogy fűtőszállá változhat egy áramkör, ha lokális rövidzárlat alakul ki. Ekkor gyakorlatilag túlterheled a vezetőt akár huzamosabb ideig is ha bírja, lásd hagyományos izzók. De ez a tapasztalatok alapján jelen esetben nem a hiba okozója, hanem inkább a következménye.Már kezdtem azt hinni, hogy értelmes mederbe kerül a téma, de a #200-ért nagyon kár volt.
-
Darmol
senior tag
Nem értem mit akarsz az OCP-vel. A tesztek szerint a proci nem kért a VRM-től kiemelkedő delejt. Voltak gyanús energiafelvételi csúcsok, de bőven benne a deszkák limitjében. Az OVP-t is olyan szövegkörnyezetben használod, mintha a PSU-nak kellett volna lekapcsolnia. A POST pedig már csak azért is érdektelen, mert az esetleírások nagy részében általában bőven működtek az oprendszerek, mikor beütött a krach.
-
-
Kepzeld, a mernok/szakember pont ugyanolyan melos, mint aki beallitja a robotot, hogyan formalja meg a munkadarabot, mi tobb, a CEO is - legfeljebb a munka- es felelossegi koruk mas (meg persze sok egyeb is, de nem ez a lenyeg).
Nem egy-ket ceg fillerbasz, hanem mindegyik, tehat nincs hova menni. Kapitalizmus alaptetel: a tulajdonos a befektetett penzeert minel nagyobb profitot akar, lehetoleg minel kisebb (az o alomvilagukban 0) koltseggel. A minel nagyobb profit elerese csak fillerbaszassal mukodik. Pelda:
Az Intel vmikor elkezdett taknyot tenni a CPU mag es a kupak koze a korabbi forraszanyag helyett, amivel tegyuk fel, megsporolt 1 USD-t. Egymillio CPU eseten az 1 millio megsporolt dollar, tehat igen, taknyot fog tenni a forraszanyag helyett a kupak ala. Szerinted hanyan mondtak fel emiatt?
Mint emlitettem volt: ne legyel naiv, a kapitalizmus nem igy mukodik.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest