Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
Páran biztosan, mert végül elég határozottan elálltak tőle:
https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000037841/processors/intel-core-processors.html"Nem egy-ket ceg fillerbasz, hanem mindegyik"
De én már kezdésnek azzal indítottam, hogy ez így is van, csakhogy a mértéke, a határai, a módja ami kurvára nem mindegy. Ha már példának hoztad a taknyolást, hány Ivy Bridge égett le amiatt? Ja, hogy csak a hőfokok nőttek meg és legrosszabb esetben delidelni/relidelni kellett őket? Azért szerintem ebből látszik a különbség... Lehet mindent ésszel, meg lehet csőlátással, legyintgetve, "jó lesz az úgy, nem az számít" módon is.A tulajdonos meg azért van, főleg ha tényleg annyira álomvilágban él (ezt sem vitatom önmagában, ismerek én is nem egyet, nem kettőt), hogy néha emlékeztessék a saját érdekeire...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő