- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
Így van, megy minden piacon és mint mondtam, az elmúlt 15-20 évben ijesztően sok cég lépi át az egészséges határait, aminek aztán már nem meglepő mód következményei vannak vagy lesznek előbb-utóbb.
Melósokról meg nem beszéltem és arról sem, hogy bárki ne azt tenné a munkahelyén amiért a fizetését kapja. Én szakemberekről beszéltem, akiknek a műszaki tudása nélkül nincs termék. Bármikor megtehetik, hogy felmondanak és viszik a tudásukat inkább máshová, ha nem tudnak azonosulni a fillérbaszás aktuálisan elvárt haladó szintjeivel. Aztán nyilván lesz helyettük valaki, aki vagy ért hozzá ugyanannyira, vagy nem. És azért azt sem árt észben tartani, hogy ez egyébként sem feltétlenül az a műfaj, amit bárki is a pénzért csinálna elsődlegesen, főleg aki már benne van egy ideje, hanem mert élvezi, hogy alkothat. Ha viszont elrontják ilyenekkel a játékát (vagy pl. egy vezető tervező esetén mondhatni egyenesen meg akarják gyalázni a művét az érzéketlen spórolással), akkor onnantól jó szájízzel már biztosan nem fogja tudni végezni a munkáját ott, és ha nem is távozik, akkor talán az még rosszabb, hogy nem fog beleadni annyit szívvel-lélekkel, mint korábban és ő maga is hozzájárul utána a színvonal csökkenéséhez ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Steam Deck
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest