- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rodman73 #680 üzenetére
Ikea pad (nemtomt mi a neve).
Túl nagy a kamera sziget, ezért mérnökien igazítani kellett a formán egy pöppet'.
Amúgy én kikapcsoltam a vezeték nélküli töltés / gyors töltés beállítást (azaz bekapcsoltam a csendes töltést), ezzel 5W-al tölt és alig melegszik a telefon.
Ez Oppo ColorOS, de hátha van ez az opció Oxygen-ben is, elvégre egy tőről fakad:Mj.: Másik szobában direkt egy 5W töltőt raktam ugyanilyen pad mellé, de feleségem műbőr hátlapos (tok nélküli) Moto-ja mégis melegszik tőle.
tomp #684
Én 80%-ra töltöm. Bőven kibírja így is a napot.
A múltkori tengerentúli úthoz elengedtem 100%-ra, így a repülő + vonatút összesen 12 óráját valami 40% akkuval zártam.
Én már ezzel is nagyon boldog vagyok, és hogy egy nap aktívan használva se tudom 80 -> 30% alá vinni.
Az akku kímélő mód még nagyon brutál spórolós. Simán elmenne vele a telefon aktívan 3 napot, így sosem félek mi lenne ha otthon hagynám a töltőt... -
ChrYsler
aktív tag
válasz
rodman73 #680 üzenetére
Én ezt a vezeték nélküli töltőt csak olyan esetben tudom értelmezni, amikor az ember napközben jön-megy a lakásban és kapkodja fel a telefonját, amikor kell valamiért. Az éjszaka pont nem ilyen. Miért nem töltöd vezetékesen? A wireless csak jobban felmelegíti az akkut, kisebb a hatásfoka is, értelmetlennek találom.
Éjszakára talán az a legjobb, hogy ha egy gyenge töltőfejjel van töltve, mondjuk 5-10W-tal max. Felesleges többel. Így hűvösebb is marad a teló, jobb az akkunak is a lassú töltés és bőven meg lesz pár óra alatt a 0-100. Bár én százra sem szoktam tölteni, mert minek? Jó nagy az akku, sokat kibír.
Egyébként 50W-tal töltve pillanatok alatt feltölt, nem is értem minek rátenni éjszakára? -
ChrYsler
aktív tag
válasz
rodman73 #655 üzenetére
Igen, az OTP app a root-ot nézi (mint a többi is), de sajnos root nélkül meg nem tudod normálisan frissíteni később a rendszert. Értsd: adattörléssel fog járni, ha frissítesz. A bootloadert becsukhatod, de ugye az is formázást csinál kapásból. Ha minden működik, hagyhatod így is, ahogy most van.
Ennyi erővel egyébként a legújabb ROM-ot is felteheted, root nélkül és akkor is menni fog minden. Legalább ebben már májusi a security patch level.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
rodman73 #652 üzenetére
Nincs köze a ROM-nak az integrity check-hez. A Google nemrég módosított az API-ján, ezért lett mindenkinél piros az integritás. Nálam mindhárom az, igaz, ettől minden ugyanúgy működik, mint előtte.
Szóval felesleges lesz a ROM csere. A jelvesztésre meg a Signal-Fix For Rooted Users rész a követendő a leírásban. Nagyon nem nézted át ezek szerint. -
ChrYsler
aktív tag
válasz
rodman73 #650 üzenetére
Itt minden le van írva, ami szükséges: [link]
Ez alapján csináltam én is.
Ha meg van a root-olás, azután a Root Modules rész alattiakat kell még feltenni, ja és persze a Magisk hide, utána boldogság.Sajnos nincs OTP-s számlám, így nem tudok tesztelni, de eddig csak a MÁV+ alkalmazás volt az egyetlen, ami nem volt hajlandó elindulni. (Annak meg aztán baromira kell, tényleg, hogy unroot-olt legyen a készülék!
)
-
Geby
senior tag
válasz
rodman73 #628 üzenetére
Nekem 13R van. Én sem bírom a lekerekített kijelzőt. Akkuja parádés. Reggel 5-6 körül leveszem töltőről 80%-on. Este 9-10kor még 30-40%-on van, dupla sim, sokszor órákig térerőhiányos helyen ami tudja zabálni az akkut. Kamera hozza amit kell. CPU bőven elég mindenre. Eddig a legjobb telefonom. Vezeték nélküli töltés nem izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest