- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jááááj ne tegyél W10-et HDD-s gépre mert te is megőrülsz meg az is aki használja.
Főleg mikor jön rá egy update.
Most pimpeltem fel egy 10-12 éves thinkpadet egy 6800Ft-os 128GB-os SSD-vel. Ezen volt még egy nem használt Win7 is, a bootideje 10 másodperc alá ment a HDD-s kb. 1 perc helyett.
nyunyu: lehet nélküle is, de utólag is át lehet kapcsolni offline fiókba.
-
nyunyu
félisten
Tegnap próbáltam névreszóló fiókot létrehozni a Win10 22H2-vel előtelepített új laptopomon, de alig találtam meg az offline fiók létrehozást. (Ha már átnevezni nem engedte a rajta lévő felhasználót)
Aztán amikor sikerült létrehozni a júzert mindenféle MS fiók, skype, xbox, office előfizetés nélkül, akkor is vagy 5 képernyőn kellett megerősíteni, hogy NEM akarom feltolni a felhőbe az adataimat, felhasználói szokásaimat, NEM lépek be az MS fiókba/skypeba/xboxliveba/outlookcomba.
Win11-ben meg már nem is lehet új felhasználót létrehozni online elérés nélkül, kötelező az MS fiók
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest